dün bütün gün 1 kez yayınlandı liste neden meşgul etsinki aynı çekilişi binkez paylaşanlar var burda hiç şikayetçi olunmadı bizde çekiliş yapıcaz ondan yayınladık ama zaten artık burda yayınlamıcaz kimse nin 1 sayfa fazladan tıklamasına gerek kalmadıcicişler şu listeyi kaldırsanız gitse sayfaları epey meşgul etmiş
sonuçlar
https://www.facebook.com/HuggiesTurkiye?ref=ts&fref=ts
hadi gözün aydın inşallah gelir canım sevindim bak sana şimdi :)çok çabaladınkızlar dun cilit bang den tekrar aradılar benı anlattım sorunumu ılgılı kısıye adresımı tekrar aldı sıze gerı donucem tekrar dedı bıraz once aradı hediyenizi yollucaklar tamam hallettım dedı beklemek kaldı bakalım nolcak.samımı gıbı geldı saolsun cok ılgılendı teldekı bayan.
canım bu anneler takip ederden gelen değil o geldi bana boş kutular kağıtlar felan geliyo bu çanta içinde sanırım ben 19 aralıkta kazanmıştım se soluk yokBiraz önce yurtiçi kargoyla geldi bekleyen arkadaşlar için fikir olabilir ama Twitterdan kazandığımmı yoksa şu bi siteden başvurmuştuk omu bir fikrim yok
Eki Görüntüle 605123
canım şu listelerde sende kazanmasan inanmıyacam kesin üçkağıt dicem :)ben kazanmıştım kitap ve cd geldi cnm
hadi kız kırdın şeytanın bacağını tebriklerkızlarr çokokremden kazanmışımm sonunda bişey kazanabildimmm yaşasınn mutlu oldum
hadi tebrik ederimçokokrem kazanmışımmm uzun süredir özlemişim be kazanma heyecanını:)
dün bütün gün 1 kez yayınlandı liste neden meşgul etsinki aynı çekilişi binkez paylaşanlar var burda hiç şikayetçi olunmadı bizde çekiliş yapıcaz ondan yayınladık ama zaten artık burda yayınlamıcaz kimse nin 1 sayfa fazladan tıklamasına gerek kalmadı
hadi gözün aydın inşallah gelir canım sevindim bak sana şimdi :)çok çabaladın
canım bu anneler takip ederden gelen değil o geldi bana boş kutular kağıtlar felan geliyo bu çanta içinde sanırım ben 19 aralıkta kazanmıştım se soluk yok
canım şu listelerde sende kazanmasan inanmıyacam kesin üçkağıt dicem :)
hadi kız kırdın şeytanın bacağını tebrikler
hadi tebrik ederim
egemandilde bugün bana iyi haber verin diyodu alkız sana çokokrem tatlı tatlı ye :))))))))
bu arada tüüüüüüüüüüüüm kazanan arkadaşları tebrik ederim gelen ürünleri olan arkadaşlar siizlerde güşle güle kullanın kız esmerist tek başına içme kuşburnunu bizde hastayız burda yapta getir hadi bekliyom :))))
bu arada dominostan % 50 kazandım 3 adet ama ürünlerin fiyatından düşmüyor kodunuz kabul oldu diyo ürününüzü seçin diyo seçiyoz fiyat aynı alabilen oldumu bacılar
dün bütün gün 1 kez yayınlandı liste neden meşgul etsinki aynı çekilişi binkez paylaşanlar var burda hiç şikayetçi olunmadı bizde çekiliş yapıcaz ondan yayınladık ama zaten artık burda yayınlamıcaz kimse nin 1 sayfa fazladan tıklamasına gerek kalmadı
hadi gözün aydın inşallah gelir canım sevindim bak sana şimdi :)çok çabaladın
canım bu anneler takip ederden gelen değil o geldi bana boş kutular kağıtlar felan geliyo bu çanta içinde sanırım ben 19 aralıkta kazanmıştım se soluk yok
canım şu listelerde sende kazanmasan inanmıyacam kesin üçkağıt dicem :)
hadi kız kırdın şeytanın bacağını tebrikler
hadi tebrik ederim
egemandilde bugün bana iyi haber verin diyodu alkız sana çokokrem tatlı tatlı ye :))))))))
bu arada tüüüüüüüüüüüüm kazanan arkadaşları tebrik ederim gelen ürünleri olan arkadaşlar siizlerde güşle güle kullanın kız esmerist tek başına içme kuşburnunu bizde hastayız burda yapta getir hadi bekliyom :))))
bu arada dominostan % 50 kazandım 3 adet ama ürünlerin fiyatından düşmüyor kodunuz kabul oldu diyo ürününüzü seçin diyo seçiyoz fiyat aynı alabilen oldumu bacılar
tebrikler canım darısı bize=)çokokrem kazanmışımmm uzun süredir özlemişim be kazanma heyecanını:)
pizza kampanyası varmış gel alda 1 tane 3 tane diyodu eşime al dedim yok dedi bende tam pizza hastasıyım evde yapıyorum koca fırın tepsisini yiyorum 1 büyük boy tek benim :) kampanya falan olursa aklınızda olsun :)
#KeyifleSalepİçSEK hareketine katılan herkese bir kere daha teşekkür ederiz! İşte SEK Salep paketi kazanan 30 kişi #KeyifleSalepİçSEK hareketine katılan herkese bir kere daha t... on Twitpic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?