Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cicişler şu listeyi kaldırsanız gitse sayfaları epey meşgul etmiş

sonuçlar

https://www.facebook.com/HuggiesTurkiye?ref=ts&fref=ts
dün bütün gün 1 kez yayınlandı liste neden meşgul etsinki aynı çekilişi binkez paylaşanlar var burda hiç şikayetçi olunmadı bizde çekiliş yapıcaz ondan yayınladık ama zaten artık burda yayınlamıcaz kimse nin 1 sayfa fazladan tıklamasına gerek kalmadı
hadi gözün aydın inşallah gelir canım sevindim bak sana şimdi :)çok çabaladın
Biraz önce yurtiçi kargoyla geldi bekleyen arkadaşlar için fikir olabilir ama Twitterdan kazandığımmı yoksa şu bi siteden başvurmuştuk omu bir fikrim yok

Eki Görüntüle 605123
canım bu anneler takip ederden gelen değil o geldi bana boş kutular kağıtlar felan geliyo bu çanta içinde sanırım ben 19 aralıkta kazanmıştım se soluk yok
ben kazanmıştım kitap ve cd geldi cnm
canım şu listelerde sende kazanmasan inanmıyacam kesin üçkağıt dicem :)
kızlarr çokokremden kazanmışımm sonunda bişey kazanabildimmm yaşasınn mutlu oldum
hadi kız kırdın şeytanın bacağını tebrikler
çokokrem kazanmışımmm uzun süredir özlemişim be kazanma heyecanını:)
hadi tebrik ederim

egemandilde bugün bana iyi haber verin diyodu alkız sana çokokrem tatlı tatlı ye :))))))))

bu arada tüüüüüüüüüüüüm kazanan arkadaşları tebrik ederim gelen ürünleri olan arkadaşlar siizlerde güşle güle kullanın kız esmerist tek başına içme kuşburnunu bizde hastayız burda yapta getir hadi bekliyom :))))

bu arada dominostan % 50 kazandım 3 adet ama ürünlerin fiyatından düşmüyor kodunuz kabul oldu diyo ürününüzü seçin diyo seçiyoz fiyat aynı alabilen oldumu bacılar

buyurun canlar hep beraber içelimmm
oo kazandınmı benim bi pizza dilimim kaldı ya bilmiyorum canım ben

nurcan306 valla kazanmasak bende inanmıcam bazılarına bende de var kuşburnu buyrun gelin içelimmm

kızlarr çokokremden kazanmışım bayağı döktürmüştüm yoruma ondan mı acaba realde tadım testinde denemiştim güzeldi

saol canım sorma cok cabaladım gelırse yazıcam gene size......c.

pizza kampanyası varmış gel alda 1 tane 3 tane diyodu eşime al dedim yok dedi bende tam pizza hastasıyım evde yapıyorum koca fırın tepsisini yiyorum 1 büyük boy tek benim :) kampanya falan olursa aklınızda olsun :)

kızlar bi yerde okudumm diyorki nıvea lar alfabetik sıraya göre dagıtılıyormuş.ankarada adana da falan yaşayıp da gelenler var mı aramız da . yada zonguldakta yaşayıp da gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…