Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Altınbaşak Neşriyat ‏@altinbasaknsryt
Şimdi yayınlayacağımız tweeti 17:30'a kadar RT yapan twitter kullanıcılarından bir tanesi Altınbaşak Neşriyat'tan hediye paketi kazanacak!

Evlilikmerkezi ‏@evlilikmerkezi
Yarışma zamanı! Bu tweeti RT eden #benimhazinem ve @evlilikmerkezi etiketiyle tweet yazan 3 kişiye 50 TL'lik @HazinemPirlanta hediye çeki!

https://www.facebook.com/CarrefoursaKarsiyaka?ref=ts&fref=ts

paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum,formu doldurdum..dolduran herkese veriliyormuş:))

doldurdum..Cumartesi almaya gideceğim:)))

https://www.facebook.com/CarrefoursaKarsiyaka/app_121809924588619?ref=ts

Başvurunu gönder, kupayı kap!

9 Ocak - 19 Ocak 2013 tarihleri arasında başvurunu yap 2013 takvimli özel tasarım kupa kazan.

hediyenizi 19 Ocak günü kurulacak olan standdan 12:00 - 18:00 arası gelip alabilirsiniz. 19 Ocak’tan sonra da 1 Şubat'a kadar yönetim ofisinden alabilirsiniz. CarrefourSA Karşıyaka Alışveriş Merkezi ailesi olarak ilginize teşekkür eder, iyi günler dileriz.

eşim de istiyormuş,benim adresimden de dolduruver dedi :)))

keşke saatlerimiz olsa da stand önünde tanışabilsek..

biz de 2 tane alalım..bu sefer oğlum bozulacak bu işe:))) ona da hesap açayım bari :)))

cumartesi gitmeyebilirm be 1 şubata kadar alırım kısmet tanışırız belki bigün

ben magginin bulyon şeysini hiç duymadım.. katılmadım o yüzden, yemek kartı şeysiyle mi karıştırdım acaba? ne zaman oldu ki bu?

ben magginin bulyon şeysini hiç duymadım.. katılmadım o yüzden, yemek kartı şeysiyle mi karıştırdım acaba? ne zaman oldu ki bu?

Yemek kartları devam ederken olmuştu bu kampanyada her 10. kişiye verildi

kızlar markafoni için bedava kargosu olan varmı kızıma mont alıcam da:26::26::26::26:

Benim var cnm ama hesabımda kod ayriyetten verilmiyo sanırım..İstersen hesabımın bilgilerini veriyim ordan al.

Güzel liste yapmışsın cnm eline sağlık geçmiş olsun bu arada
hanımlar işte benim pc kullanma yerim ama sırtım ağrıyo çocuk salladığım için büyük koltuk şart ne yapsam şaşırdım
Sırtını yaslamaadığın için ağrıyodur cnm geçmiş olsun
amcamdan kazanmıştım kravat ajanda tişört falan gelmişti
bayanlarada esşarp falan göndermişler
Tebrikler cnm

Nasıl duymadın tatlı gacım
Kendimi tebrik ediyorum bundan kazanamamışım1 tllik bulyon zatenEki Görüntüle 608199

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…