Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi akşamlar kızlar
2 paket danino geldi bugün twıtterdan kazandıgım 2 tane kit yerine bunu mu gönderdiler anlamadım
anneleranneleritakipederden 1 tane istekde bulunmuştum çünkü
ama fikrimühimden gelen pakete göre bunların içeriği daha zengin 2 tane oyuncak dino,uhustick,makas,minyatür örgü ipleri renkli keçelr falan
ha bir de yıldızları imzanı attan geldi kupam ama sapı kırılmış gelene kadar

Son düzenleme:
Annelütfen in twitter sayfasında Anne Çocuk fuarına davetiye kazandım, gitmek isteyen varsa isim adres ve tel ini bana iletsin firmaya ileteyim.

Makarna konusuna açıklık getirmek istiyorum. firma numune gönderimi yapmıyor. Ben rica ettiğim için sağ olsunlar gönderdiler. Kargoyla falan gelmedi arkadaşlar dağıtım arabası getirdi.

Doguscay yazdimda yazdim kazanmak icin hani bana cay demek yeterlymis sanirim ..dogus cay secimi bu bide 1 tane paylasm yapanlara vermis genelde hepsimi 10. Denk gelmiss ?? besiktas ne alaka her 10.degilmydi yaaa ??? : (

kızlar birde aralık ayı omosu gelmeyen varmı benim hala gelmedi. nivealardan da ses yok
tabi birde nescafeden kazandığım kupa gelmedi.

Son düzenleme:

bende isdesem gelirmi acaba çok renkli hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…