kızlar alıntı yapmak yasaktı hiçbirşeyi alıntılamıcak mıyız şimdi?
yok canım, kazananların isimlerinin yanlışlıkla yazıldığı mesajlar oluyor ya, ondan alıntı yapılınca moderatörler asıl mesajı silse bile yapılan alıntıda isimler kalıyor, o yüzden sadece o isimlerin yazıldığı mesajları alıntılamak yasak, yani yazan kişi yasak olduğu konusunda uyarılacaksa bile isimler alıntılanmadan yapılmalıymışkızlar alıntı yapmak yasaktı hiçbirşeyi alıntılamıcak mıyız şimdi?
çook tebrik ederimmmHüriiyet kampüsten sinema bileti kazandım
Hüriiyet kampüsten sinema bileti kazandım
yok canım, kazananların isimlerinin yanlışlıkla yazıldığı mesajlar oluyor ya, ondan alıntı yapılınca moderatörler asıl mesajı silse bile yapılan alıntıda isimler kalıyor, o yüzden sadece o isimlerin yazıldığı mesajları alıntılamak yasak, yani yazan kişi yasak olduğu konusunda uyarılacaksa bile isimler alıntılanmadan yapılmalıymış
çook tebrik ederimmm
şu cümleyi bi de ben kurabilsem, ooyy oy
Tebrikler canım, iyi seyirler...
hüriiyet kampüsten sinema bileti kazandım
kızlar hiçbirseye içerlemiyorum su cokokrem lezzet jürisinden kazanamadıgıma üzüldüğüm kadar.. Ya pesss bana
ben iyi yazdıgını düşünen biriyim onu bırakın lezzetinden ,tadından, kalitesinden, kıvamından yaaaa bahsetmediğim hiçbirsey kalmadıgı halde bu jüri beni secmiyor.. Cidden çözemedim, yani yazcak bişe kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?