Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mr.Maana
Doğru cevabı yaz, paylaş, Mr.Maana 'a üye ol, 4 GB Daytona MP3 çalar kazanma şansı yakala!
Sizce hangi başarılı dizinin sponsoru iflas etmiştir?
A. Yalan Dünya
B. KuzeyGüney
C. Kurtlar Vadisi
D. Behsat Ç

CEVAP KURTLAR

kızlar alıntı yapmak yasaktı hiçbirşeyi alıntılamıcak mıyız şimdi?
yok canım, kazananların isimlerinin yanlışlıkla yazıldığı mesajlar oluyor ya, ondan alıntı yapılınca moderatörler asıl mesajı silse bile yapılan alıntıda isimler kalıyor, o yüzden sadece o isimlerin yazıldığı mesajları alıntılamak yasak, yani yazan kişi yasak olduğu konusunda uyarılacaksa bile isimler alıntılanmadan yapılmalıymış

Hüriiyet kampüsten sinema bileti kazandım
çook tebrik ederimmm
şu cümleyi bi de ben kurabilsem, ooyy oy

Tebrikler canım, iyi seyirler...

kurarsın negatif olma
çok sağolun canlar

15 dakika sonra paylaşacağımız ezeli rekabet tweetimizi RT edenler arasından 11 kişi Twigy BJK ya da GS taraftar terliği kazanacak.

kızlar hiçbirseye içerlemiyorum su cokokrem lezzet jürisinden kazanamadıgıma üzüldüğüm kadar.. ya pesss bana
Ben iyi yazdıgını düşünen biriyim onu bırakın lezzetinden ,tadından, kalitesinden, kıvamından yaaaa bahsetmediğim hiçbirsey kalmadıgı halde bu jüri beni secmiyor.. cidden çözemedim, yani yazcak bişe kalmadı..

Son düzenleme:

bence çekiliş herkese yapılıyo okadara gerek yok hergün kısa 2 3 cümle yazdım

Mercedes-Benz TR @MercedesTurkiye
RT yarışmamız başlıyor, birazdan paylaşacağımız tweeti RT eden ve bizi takip eden 5 kişi 2013 Mercedes-Benz takvimi kazanıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…