Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Cigeristan® ‏@cigeristan
" #Cigeristan demek; ....., " cümlesini hash tag ile birlikte tamamlayın; 2 aileye 4 er kişilik ikramda bulunacağız. RT yap şansını arttır..

şansım açılıyo git gide
Benimde sanki:13:Tebrikler

hürriyet kampüsten başka kazanan var mı önceden kaç günde mail atıyorlar
Tebrikler esmeristim.Ben geçenlerde konser bileti kazanmıştım,aramışlardı.Adres bilgilerimi mesaj yoluyla yollamıştım..işime yaramamıştı zaten bi arkadaşa vermiştim.Bende sinema bileti istiyorum.Bugünküne de katılmadım o yüzden

En tatlı sabahlar çokokremle başlar yaz gitsin cnm.Sanmıyorum o kadar kişinin yazdıklarının okunacağınıEki Görüntüle 612993

Çokokremden bi annemlere bi kendime kazanmışım.Ferroliden aradılar..Kazanmışsınız fakat adresinizden geri dönmüş diye ..Adres bilgilerinizi teyit edebilirmiyiz dedi çocuk.Siz söyleyin dedim söyledi teyit ettim.ne olur ne olmaz di miKombi sticker i göndereceklermiş.Ama katılalı baya olmuştuEki Görüntüle 613001
Bişeyler kazanan arkadaşlarıda tebrik ediyorum kazanamayanlara şans diliyorumEki Görüntüle 612999

Son düzenleme:
İstediği bir arkadaşıyla birlikte 4 günlük muhteşem bir Uludağ tatiline kim hayır diyebilir ki? Hemen yarışmamıza katıl, 27 Şubat – 3 Mart 2013 tarihleri arasında üniversitelilerin buluştuğu Snowist’te sen de eğlenceye ortak ol! http://www.facebook.com/isteuniversiteli/app_393500627404539Eki Görüntüle 613033

TAT’lı Tarifinizi paylaşın, kazanma şansı yakalayın.
https://www.facebook.com/notes/tat-...-başladı-nasıl-katılacaksınız/553016701377318

Son düzenleme:
yok canım gelmemiş. Facebooktan mesaj atıp sordum az önce bu hafta gelir yazmışlar.

https://www.facebook.com/notes/çokokrem-golden/lezzet-jürisi-kazananlar-2hafta/313749585411986

kazananlar ben de kazanmışım berenzena tatlıgacı sizde kazanmşısınız tebrikler başka var mı aramızda

ben yokum ben yokum :84::84::84: kazananlara afiyet bal şeker olsun
dün canderelden kazanmışım, anneme vericem.. bende başlarmışım garip anam çilekeş anam die
nıvealar hala gelmedi bende yazayım sayfaya, o kadar emekle kazandık taksit taksit yolluyorlar oynarken çile, beklerken çile, olan hep bizim gibi gariplere oluyo çile bülbülüm çile kıızzz yoksa biz ezikmiyiiiizzz

kazandın heralde çünkü bana hiç öyle demedi ve her gün çekiliş hakkkı verdiğinide bilmiyodum sadece bi kere oynamıstım o yüzden :84:

kazandın heralde çünkü bana hiç öyle demedi ve her gün çekiliş hakkkı verdiğinide bilmiyodum sadece bi kere oynamıstım o yüzden :84:

evet cnm yaaa banada hep çekiliş hakkı diyordu,6 hakkım var yukarda öyle yazıyo hatta..
bende öylesine bi kutuya tıkladım yahu,bileydim hissedip tıklardım

evet cnm yaaa banada hep çekiliş hakkı diyordu,6 hakkım var yukarda öyle yazıyo hatta..
bende öylesine bi kutuya tıkladım yahu,bileydim hissedip tıklardım

sanırım davet ettiğim arkadaslar davetini kabul ettiği için mi çekiliş hakkı verior acaba çünkü ben şimdi girdim arkadaş davet et dio ettim gene davet et dior

kızlar alıntı yapmak yasaktı hiçbirşeyi alıntılamıcak mıyız şimdi?

Sarelle başlamış

Cvp: Erdil Yaşaroğlu

YAKInda yayınlayacağız demiş ama herkes o iletinin altına cevap yazmış :26:

kimileri Erdil Yaşaroğlu kimileri Yiğit Özgür demiş
biri de Erdil Özgür demiş hahahahhahaha ne güldüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…