Benimde sanki:13:Tebriklerşansım açılıyo git gide
Tebrikler esmeristim.Ben geçenlerde konser bileti kazanmıştım,aramışlardı.Adres bilgilerimi mesaj yoluyla yollamıştım..işime yaramamıştı zaten bi arkadaşa vermiştim.Bende sinema bileti istiyorum.Bugünküne de katılmadım o yüzdenhürriyet kampüsten başka kazanan var mı önceden kaç günde mail atıyorlar
kızlar hiçbirseye içerlemiyorum su cokokrem lezzet jürisinden kazanamadıgıma üzüldüğüm kadar.. ya pesss bana
Ben iyi yazdıgını düşünen biriyim onu bırakın lezzetinden ,tadından, kalitesinden, kıvamından yaaaa bahsetmediğim hiçbirsey kalmadıgı halde bu jüri beni secmiyor.. cidden çözemedim, yani yazcak bişe kalmadı..
yok canım gelmemiş. Facebooktan mesaj atıp sordum az önce bu hafta gelir yazmışlar.tebrikler
tebrikler
güle güle kullan hoşmuş
hadi tebrikler1 hafta içinde yollanıyor
tebrik ederim
açılmıyo kız bu :)
canım seninki gelmiştir yanlışlıkla silmişindir yolluyolar hemen haftayı bulmuyo bile aslında ama en geç bir hafta isimle geliyo kodlar hürriyetkampüs diye değil dikkat edin
https://www.facebook.com/notes/çokokrem-golden/lezzet-jürisi-kazananlar-2hafta/313749585411986
kazananlar ben de kazanmışım berenzena tatlıgacı sizde kazanmşısınız tebrikler başka var mı aramızda
Facebook'ta Kutu Kutu Hediye | Facebook
kızlar her gün ark davet ediyorum,çekiliş hakkı veriyo ve sürpriz paket seçtiriyo.. şimdi bidaha yaptım "tebrikler,jenga masa oyunu kazandınız" dedi :44:
acaba kazandım mı
kazandın heralde çünkü bana hiç öyle demedive her gün çekiliş hakkkı verdiğinide bilmiyodum sadece bi kere oynamıstım o yüzden :84:
evet cnm yaaa banada hep çekiliş hakkı diyordu,6 hakkım var yukarda öyle yazıyo hatta..
bende öylesine bi kutuya tıkladım yahu,bileydim hissedip tıklardım
kızlar alıntı yapmak yasaktı hiçbirşeyi alıntılamıcak mıyız şimdi?
Sarelle başlamış
Cvp: Erdil Yaşaroğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?