Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

UIP Türkiye ‏@UIPTurkiye

Tatile Efsane Beşli ve ödüllü yarışması ile merhaba demek ister misiniz? Yarışın, kalem ve kırtasiye seti kazanın: http://on.fb.me/XCJdnT

TAVŞANIN SİLAHINI SORUYO İZLEMEDİM SALLADIM YUMURTA DİE

acaba o yumurtaları sapanlamı atıyoduuuu ??? silahı demıs cunkıı neyse bende yumurta dedım artıkk

selam kızlar ben sayfayı en başından beri takip edenlerdenim 2 senede 230 hediye kazandım sakın kazanamadım diye üzülmeyin bir an geliyor günde 3 hediye birden kazanıyorsunuz ben bu ara takip edemiyorum çok en son viledadan pedallı kova kazandım. umudunuzu yitirmeyin eninde sonunda kazanmaya başlıyorsunuzzz

duruda en son 19500 puan yaptım...
sinema biletlerım haftaya gelıcekmıss bakalım... eşime sabah soyledım sinema ısmarlıyorum sana dıyee

Allah razı olsun cnm dün bi arkadaş bu film için kod verdi sağolsun..7cokgec nicli arkadaş istiyodu ona verebilirin çok sağol düşüncen için

herkese günaydınnn

herkese gunaydın.hayırlı cumalar olsun hepimize insallah...

günaydınnnnn
hepinize hayırlı cumalarrrrr

günaydınlar hayırlı cumalar

çpk sevindim çok istiyordum :) rüyama giriyo artık yemek kazanmak demek gezmek dışarı çıkmak demek :) hanruce mi?

evet o benim. inşallah sende kazanırsın haftaya :) şans hepimizle olsun

viledanın o pedallı kovası gusell hayrılı olsun link atarmsıın bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…