nıvea for men ‏@nıveaformentr
nıvea for men'den double action after shave balsam kazananları birazdan açıklıyoruz!#erkekdediğin
Arkadaşlar benim görümceye telefon gelmiş ... bilmem ne kaplıcası çekilişini kazandınız. Sizin bölgenizde 10 aile daha kazandı. Çekiliş 25 yaş üstü için geçerli aileniz adına kayıdınızı yapalım siz gene katılabilirsiniz. Yarın şu noktadan aileleri otobüsle alıyoruz kaplıcanın olduğu şu yere götürüyoruz oranın aynı zamanda tanıtımını yapacağız yemek yenecek vs vs vs dedim yaklaşma bana pek güvenilir gelmedi. Size bu tarz telefon geldi mi?
ocetins biliyorum canım ben bunu bizede geldi.korkulcak bişey değilde seni götürüyolarmış işte devremülk satışı için gezdiriyolarmış ama öle kaplıcaya falan girmiyomuşsun yani sadece onları dinliomuşsun.gereksiz boşu boşuna onca yol gidip geldiğine değmez.
sizi arayanlar doğru mu söyler yalan mı bilmem.ama size yakınımdan duyduğum bir olayı anlatayım.onları da aynı şekilde aramışlar ailece tatil kazandınız vs diye.sizi şu saatte şuradan servis alacak denmiş.toparlanıp gitmişler tabi.bekle bekle ne servis gelir, ne arayan numara bir daha cvp verir.çaresiz dönmüşler eve.geldiklerinde ev boşmuş.tatil bahanesiyle hırsızlık işini kolaylaştırıyorlar yani.Arkadaşlar benim görümceye telefon gelmiş ... bilmem ne kaplıcası çekilişini kazandınız. Sizin bölgenizde 10 aile daha kazandı. Çekiliş 25 yaş üstü için geçerli aileniz adına kayıdınızı yapalım siz gene katılabilirsiniz. Yarın şu noktadan aileleri otobüsle alıyoruz kaplıcanın olduğu şu yere götürüyoruz oranın aynı zamanda tanıtımını yapacağız yemek yenecek vs vs vs dedim yaklaşma bana pek güvenilir gelmedi. Size bu tarz telefon geldi mi?
arkadaşlar benim görümceye telefon gelmiş ... Bilmem ne kaplıcası çekilişini kazandınız. Sizin bölgenizde 10 aile daha kazandı. çekiliş 25 yaş üstü için geçerli aileniz adına kayıdınızı yapalım siz gene katılabilirsiniz. Yarın şu noktadan aileleri otobüsle alıyoruz kaplıcanın olduğu şu yere götürüyoruz oranın aynı zamanda tanıtımını yapacağız yemek yenecek vs vs vs dedim yaklaşma bana pek güvenilir gelmedi. Size bu tarz telefon geldi mi?
bebişi olan, bebişi gelmek üzere olan, bebiş yapmayı düşünen hatunlara kanguru
https://www.facebook.com/photo.php?...28853984.49547.146237468856100&type=1&theater
benim kuzenime de böyle telefonlar geliyodu, otelde tatil kazandınız diye, hiç birini kabul etmedi ona da güvenilir gelmediği için, hatta 2 kez ben de şahit oldum arayıp ısrar ediyolar, bir keresinde de bir yerde akşam yemeği kazandınız diye çağırdılar (ki kampanyalarla falan hiç ilgisi yoktur)
ocetins biliyorum canım ben bunu bizede geldi.korkulcak bişey değilde seni götürüyolarmış işte devremülk satışı için gezdiriyolarmış ama öle kaplıcaya falan girmiyomuşsun yani sadece onları dinliomuşsun.gereksiz boşu boşuna onca yol gidip geldiğine değmez.
bu yüzden miymiiş, biz de soruyoduk niye hediye ediyosunuz böyle bişeyi sebep nedir diyoduk, kem küm ediyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?