Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

site güvenilir birkaç defa alışveriş yaptım ama bilmiyorum ben mi hp dandik ürünleri seçtim param çarçur oldu şuan bir tanesi bile işime yaramıyo en az 50-60tl hrcamşmdr şmdye kDadar hortum bana da cazip geldi bilmiyorum alınablr belki yüksek bir rakamdan düşmüş genelde 10tllik şeyleri bedavaya vryolardı . 3.90kargo ücreti

Son düzenleme:
selam kızlar puzzle bulabilen oldu mu? hangisiymiş ben hala arıyorum

Bugünnn birçok yarışma sonuçlandı ama sonuuuçç tabiki sıfırrr

Aynen cnm,olsaydı iyi olurdu ama olmaması üzmedi beni.

yeşilçayı hiç sevmediğim için katılmadım,kimsenin şansını da bölmemiş oldum..
kazananları tebrik ederim ,afiyetle içsinler

Kız katılaydın belki 99. ydum sen katılsaydın 100. olacaktımBende tebrik ederim kazananları..

şansımızı kaybettik görenlerin insaniyet namına bize bildirmeleri rica olunur

bana da gönderin bende kaybetim yaa

Sakladım

arkadaşlar benim bir yakınım hiçbirşey kazanamadı bugüne kadar. Ben dedimki sen gene katıl. Şaşıracaksın birgün şansına. Şans dediğin herkese uğruyor. İllaki birşeyden kazanırsın. 1 haftada 4 ürün kazandı hepte en çok istediği şeyler. Şoklarda diyorki korktum bu şansıma ölecekmiyim ne? Bence katılmaya devam edin. Kazanamam başkaları şanslı gözü ile bakmayın. şanssızlığı aklınıza bile getirmeyin bence. Benim izlenimlerim bu.

Aynen kızlar ilk bende çıkmaz bana diyodum ama Ipad,HTC telefon,2 koli cips vs vs kazandım..Umutsuzluğa düşmeyin

Şuan Nivea'nın o gıcık oyununa bile razıyım:) Hiç güzel çekilişler yarışmalar yok şansımda gitti zaten puff:106:

pizza hut salata alabilmek için hangi menüyü almamız gerekiyordu bilen varmı?????
ya acayip bi adı vardı ama hiç hatırlamıyom bende bu ne diye sormuştum ama cevap gelmedi :)
canım genelde ihlas ev satmak için çağırıyor böle gitme derim
aynen canım doğrusun
buda mantıklı yani hırsızlığın yaygın olduğu bir dönemdeyiz
evet
yeşilçayı hiç sevmediğim için katılmadım,kimsenin şansını da bölmemiş oldum..
kazananları tebrik ederim ,afiyetle içsinler
canım yeşil çay veriyoz demiyoki lipton hediye paketi diyor sayfada benmi yanlış biliyom gerçi kaznamadımda :)

Kendi Takını Tasarla 100 TL kazan. Tasarladığınız takıları Facebook duvarınızda paylaşın ve 100 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalayın !

Mortaki.Com kullanıcılarına 100 TL değerinde hediye çeki veriyor. Kullanıcılar bu hediye çekine sahip olmak için Kendi Takılarını Tasarlayıp Facebook duvarında paylaşması gerekiyor. Tasarımcılar tarafından seçilecek 3 tasarım sahibinede 100 TL değerinden hediye çeki veriyor.
https://www.mortaki.com/kendi-takini-tasarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…