QuestionPro Survey - 12CAT02
anketi doldurunca çiçekcomdan 20tl indirim kazanıyorsunuz bilginize
ben gusto ürünler için 2,99 20 tl indirim kuponu aldım bakmadan fiyatlara +10 kurye bedeli+kdv ekliyolar 20 tl indirim oluyo sana 5 tl indirim
şansımızı kaybettik görenlerin insaniyet namına bize bildirmeleri rica olunurbenimde joeyfununda şans iyice azaldı
bana da gönderin bende kaybetim yaaşansımızı kaybettik görenlerin insaniyet namına bize bildirmeleri rica olunur
PiniGO. Avuç İçine Sığabilen Hortum (11 Metre) BEDAVA ! kızlar yaa bedava hortum veriyorlar hortum bayaga güzel bişeyy sadece kargo ücreti ödücekmişiz güvenilirmi karar veremedimm ne diyorsunuz alalım lı
Bugünnn birçok yarışma sonuçlandı ama sonuuuçç tabiki sıfırrr
bende lıptonu kazanmadım ama cokda ıstemedım zatenevde cokkk cay var bıtkı kullanmıyorum pekkk yesıl cay yaprak olarak kavanozda doğalı var onud akullanmıyorum cok sukur var evde kazananlara tebrıkler sunuyorum efendım gule gule ıcın
ben kendı sayfamla ugrasırken bu cekılıslere falan pek bakamıyorum azaldı ıyce katılımımcok sukur yınede.
dunden bu yana neler yazıldı okuyamadım ama kazannanlarımız vardır mutlak trbrkler hepsıne kazanamayınlarımız daha coktur onlarda uzulmesınler tez zamanda en cok ıstedıgı hedıyeye kavusunlar
yeşilçayı hiçsevmediğim için katılmadım,kimsenin şansını da bölmemiş oldum..
kazananları tebrik ederim ,afiyetle içsinler
şansımızı kaybettik görenlerin insaniyet namına bize bildirmeleri rica olunur
bana da gönderin bende kaybetim yaa
arkadaşlar benim bir yakınım hiçbirşey kazanamadı bugüne kadar. Ben dedimki sen gene katıl. Şaşıracaksın birgün şansına. Şans dediğin herkese uğruyor. İllaki birşeyden kazanırsın. 1 haftada 4 ürün kazandı hepte en çok istediği şeyler. Şoklarda diyorki korktum bu şansıma ölecekmiyim ne? Bence katılmaya devam edin. Kazanamam başkaları şanslı gözü ile bakmayın. şanssızlığı aklınıza bile getirmeyin bence. Benim izlenimlerim bu.
ya acayip bi adı vardı ama hiç hatırlamıyom bende bu ne diye sormuştum ama cevap gelmedi :)pizza hut salata alabilmek için hangi menüyü almamız gerekiyordu bilen varmı?????
canım genelde ihlas ev satmak için çağırıyor böle gitme derimArkadaşlar benim görümceye telefon gelmiş ... bilmem ne kaplıcası çekilişini kazandınız. Sizin bölgenizde 10 aile daha kazandı. Çekiliş 25 yaş üstü için geçerli aileniz adına kayıdınızı yapalım siz gene katılabilirsiniz. Yarın şu noktadan aileleri otobüsle alıyoruz kaplıcanın olduğu şu yere götürüyoruz oranın aynı zamanda tanıtımını yapacağız yemek yenecek vs vs vs dedim yaklaşma bana pek güvenilir gelmedi. Size bu tarz telefon geldi mi?
aynen canım doğrusunocetins biliyorum canım ben bunu bizede geldi.korkulcak bişey değilde seni götürüyolarmış işte devremülk satışı için gezdiriyolarmış ama öle kaplıcaya falan girmiyomuşsun yani sadece onları dinliomuşsun.gereksiz boşu boşuna onca yol gidip geldiğine değmez.
buda mantıklı yani hırsızlığın yaygın olduğu bir dönemdeyizsizi arayanlar doğru mu söyler yalan mı bilmem.ama size yakınımdan duyduğum bir olayı anlatayım.onları da aynı şekilde aramışlar ailece tatil kazandınız vs diye.sizi şu saatte şuradan servis alacak denmiş.toparlanıp gitmişler tabi.bekle bekle ne servis gelir, ne arayan numara bir daha cvp verir.çaresiz dönmüşler eve.geldiklerinde ev boşmuş.tatil bahanesiyle hırsızlık işini kolaylaştırıyorlar yani.
ben anlatmak istedim olayı okuyunca.inanıp inanmamak size kalmış, ama dikkatli olmak lazım. çabuk kandırılabiliyoruz.
evetyıllardır bu tarz bişeyler yapılıyor, hatta armutludaki ihlas pazarlamanın devremülkleri ile ilgili insanların arandığını duydum..
pazarlama taktiği.. 1gününü harcıyorlar yollarda ve de satmak için ikna etmeye çalışıyorlardır..
canım yeşil çay veriyoz demiyoki lipton hediye paketi diyor sayfada benmi yanlış biliyom gerçi kaznamadımda :)yeşilçayı hiçsevmediğim için katılmadım,kimsenin şansını da bölmemiş oldum..
kazananları tebrik ederim ,afiyetle içsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?