Şuan Nivea'nın o gıcık oyununa bile razıyım:) Hiç güzel çekilişler yarışmalar yok şansımda gitti zaten puff:106:
site güvenilir birkaç defa alışveriş yaptım ama bilmiyorum ben mi hp dandik ürünleri seçtim param çarçur oldu şuan bir tanesi bile işime yaramıyo en az 50-60tl hrcamşmdr şmdye kDadar hortum bana da cazip geldi bilmiyorum alınablr belki yüksek bir rakamdan düşmüş genelde 10tllik şeyleri bedavaya vryolardı . 3.90kargo ücreti
evet canımm kargo ücretine deger gibi bir ürünn benimde hoşuma gitti alayım o zaman
ben de 5 gün oluyor aydına geleli,çok kalın şeyler getirme hava harika burda kar kışdan gelen ben burda utanmasam kısa kolluyla gezerimnescafe 3 übirarada bmw,nescafe gold paket şifreleriylede 1000 kahve makinası çekilişi varmış..kahve severlere duyurulurr
kızlar konu dışı ama izmir aydın civarına gelicem. hava nasıl mont falan giyiyomusuz dışarı çıkarken boşuna eşya yüklenmiyim...
birde şunu buldum önceden paylaşıldımı bilmiyorum
Disney English'ten okul hediyesi!
tüm çocuklara 2 adet büyük boy kitap ve hafıza kartları 5.75 kargo var ama kitaplar güzele benziyor
herobaby gelir tatlım benimkiler geldi biraz geç oluyo ama gelio :)) güzel bi kutu yapmışlarBende birşey kazanamıyorum artık ya şu hero baby e de çok sinir oldum 15 gün oldu mamalar yok ortada
arkadaşlar benim bir yakınım hiçbirşey kazanamadı bugüne kadar. Ben dedimki sen gene katıl. Şaşıracaksın birgün şansına. Şans dediğin herkese uğruyor. İllaki birşeyden kazanırsın. 1 haftada 4 ürün kazandı hepte en çok istediği şeyler. Şoklarda diyorki korktum bu şansıma ölecekmiyim ne? Bence katılmaya devam edin. Kazanamam başkaları şanslı gözü ile bakmayın. şanssızlığı aklınıza bile getirmeyin bence. Benim izlenimlerim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?