Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

En sevdiğimiz dergilerden Mother&Baby'den güzel bir yarışma... Hediyesi de harika bir oyuncak, AQUADOODLE
Bebeğinizin fotografını pelin@motherandbaby-tr.com adresine gönderin. Samatlı Oyuncak'tan Aquadoodle Sihirli Kalem hediyemizi kazanın. Lütfen isim soyad ve adres bilgilerinizi iletmeyi de unutmayın. Sevgiler
www.facebook.com/pages/Todizoo/187243241371268:55:

Arkadaşlar, duyduk duymadık demeyin Facebook yarışmamız yarın başlıyor!

Karnesiyle birlikte en yaratıcı fotoğrafı çekip Facebook sayfamıza mesaj yoluyla gönderen her 25.kişi USB bellek ve mendix sepetini kazanma şansı yakalayacak.

http://www.facebook.com/mendixTR

ben uzun zamandır tak,ip ediyorum çekilişleri ama ufak tefek dışında bişey kazanamadım özeniyorum tel ıpad kazananlara işe yarar elle tutulur bir şey yok henüz ama usanmadan devam ediyorum bu 2012 de ümitliydim lipton çay aldım selpak paket çekilişler için yine de olmuyınca olmuyor demek ki olsun gönlümü avuyorum buzdolabı saati geldi komagene çiğköfteden bu haftaki hediye bu işte :)

Şuan Nivea'nın o gıcık oyununa bile razıyım:) Hiç güzel çekilişler yarışmalar yok şansımda gitti zaten puff:106:

evet arkadaşlar o ara ne güzeldi nıvea bitti süperonline başlamıştı pentiler falan ne güzeldi valla.kardeşlerime arkadaşlarıma birçok şey kazandım.sinir minirdi ama valla en azından kazanıp kazanmadığına şahit oluyordun anında.araştırıyorum belki firmalar sevgiler günü için bu tarz yarışmalar düzenler belki diye ama yok yok

evet canımm kargo ücretine deger gibi bir ürünn benimde hoşuma gitti alayım o zaman

niveadan babamın hesabına kazandıklarım geldi toplu halde hemde geriye kaldı annemin hesabından kazandığım 5 ürün daha onlarda yarın gelse keşkee

ben de 5 gün oluyor aydına geleli,çok kalın şeyler getirme hava harika burda kar kışdan gelen ben burda utanmasam kısa kolluyla gezerim

birde şunu buldum önceden paylaşıldımı bilmiyorum
Disney English'ten okul hediyesi!
tüm çocuklara 2 adet büyük boy kitap ve hafıza kartları 5.75 kargo var ama kitaplar güzele benziyor

daha önce paylaşılmıştı ve istemiştm
gayet faydalı bir set

günaydın
tozzy i çok istiyordum ama oda olmadı puff puff puff yani yaaa

günaydıınn

kampüs :

bülent ersoy
sevgi saygı
hakkı bulut
jackson 5
dut yemiş bülbül

ducros : susam

görümceee görmeyim seni ölünceeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…