Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

%100 % 75 aldım moneyyy

money düzelmiş sanırım 2 tane %50 alabildim açıklananların hiçbirinde yokum zaten bu aralar katılamıyorum doğru düzgün kazanan arkadaşlara tebrikler

canlar 2 tane nasıl alabiliyosunuz? bende 3 tane kart var birini kendime kaydettim birini eşime kendimden %100 aldım eşimin hesabından girdim 1 kere katılabilirsiniz diyo anlamadım siz nasıl yaptınız?:26:

canlar 2 tane nasıl alabiliyosunuz? bende 3 tane kart var birini kendime kaydettim birini eşime kendimden %100 aldım eşimin hesabından girdim 1 kere katılabilirsiniz diyo anlamadım siz nasıl yaptınız?:26:

farklı tarayıcılardan gir canım birini cromdan yaptıysan birini mozilladan yap

farklı tarayıcı açma lazım canım

kızlar şu OMO yarışmasını güzelce anlatan birisi çıkarsa çok memnun kalırız.ilk kez katılan birisi şubat ayının başındamı katılması iyi olur,?önerileriniz neler,söylermisiniz lütfen..bari bu ay bişey kazanayım, olmazmı

Ay başında katılmalısınız hatta ilk başladığı gün başlayıp hiç kaçırmadan takip etmelisiniz

Bİ AN AŞIRI HEYCANLANDIM kalbim gümledi ama malesf yarışma sonucu aşağda keşke kazansaydım

Sevimli Zebramız kütüphane gezmeye gitmiş. Bize hatıra fotoğrafı yolladı ama biz onu bir türlü göremedik. Siz görebiliyor musunuz Zebrayı ? Doğru cevapları yazanlar arasında çekiliş yapılacaktır.Çekiliş sonucu bugün saat 16:00 da açıklanacaktır. Çekilişin talihlisi bizden 1 adet orijinal boy Zebra Kazanacaktır :) Bol Şans Herkese :)
https://www.facebook.com/nybabiesfanpage?ref=stream
çok zor bulamadım ben :26:

kızlar halley ne zaman yarışma yaptı.ben 2 aydır burdayım.hiçbirşeye katılamadım kazanamdım. hep yarışma bitince haber oluyor burda nedense..ooff ki ne offcanım sıkıldı..

sen omo kazandınmı hiç canım?valla bi omok kazansamda yeter bana.amaç ticaret değil ..

Bu ayınkinden kazandım burda zaten başladığı gün belirtiliyor ordan takip edebilirsin ilk gün yıldızlı makaleleri paylaşıyorsun yorum yapıyorsun laf aramızda bölümüne başlık açıyorsun diğer günler yıldızlı makalalere yorum yapıp laf aramızda bölümüne 3 yorum atıyorsun zor bişey değil yani ama hediyeyi almak için puanların tamamlanacağı gece 00:00 da pc başında olup şansını denemen lazım:) Anlatıp tarzım biraz karışık olmuş ama yapmak kolay hediyeyi aldığın an ise tamamen şans

hiç şansım yok arkadaş ya delircem okadar şey içinde biride gelmezmi zaten benimde kızımında şansı yokda işde bi ihtimal die uraşıorum yoruldum

yine hiçbirinde yokummmmmmmmmmmmmm pufffff

günaydın kızlarr bende hiçbir yarısma sonucundan yokummm aglamak istiyorummmm :26:

saol canım bilgilerin için.bu ay deniyeceğim bakalım. sanırım omo için ilk 5 günde puan toplanıyor değilmi? kazanırsam ilk seninle paylaşacagım sevinicimi:)

hepinize günaydın arkadaşlar,çokokremden eşim kazandı çok sevindim,molfixten birşey yok olsaydı iyi olurdu bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…