%100 % 75 aldım moneyyy
money düzelmiş sanırım 2 tane %50 alabildim açıklananların hiçbirinde yokum zaten bu aralar katılamıyorum doğru düzgün kazanan arkadaşlara tebrikler
canlar 2 tane nasıl alabiliyosunuz? bende 3 tane kart var birini kendime kaydettim birini eşime kendimden %100 aldım eşimin hesabından girdim 1 kere katılabilirsiniz diyo anlamadım siz nasıl yaptınız?:26:
canlar 2 tane nasıl alabiliyosunuz? bende 3 tane kart var birini kendime kaydettim birini eşime kendimden %100 aldım eşimin hesabından girdim 1 kere katılabilirsiniz diyo anlamadım siz nasıl yaptınız?:26:
% 50 indirim diyo nasıl alıcam ben şimdi :26:
kızlar şu OMO yarışmasını güzelce anlatan birisi çıkarsa çok memnun kalırız.ilk kez katılan birisi şubat ayının başındamı katılması iyi olur,?önerileriniz neler,söylermisiniz lütfen..bari bu ay bişey kazanayım, olmazmı
NURŞENLE KADINA DAİR BLOG bir bağlantı paylaştı.
9 saat önce
tebriklerrrrrrrrrr bilgileri bekliyorum ayrıca yukarıdaki notumuda dikkate alırsanız sevınırımmmmmmm burd akazanan kim acaba ilk sırada esmerist var ama omudur :)
sen omo kazandınmı hiç canım?valla bi omok kazansamda yeter bana.amaç ticaret değil ..
hiç şansım yok arkadaş ya delircem okadar şey içinde biride gelmezmi zaten benimde kızımında şansı yokda işde bi ihtimal die uraşıorum yoruldum
https://www.facebook.com/molfix/app_380743312021075
molfix açıklanmış bundada yokum
yine hiçbirinde yokummmmmmmmmmmmmm pufffff
Bu ayınkinden kazandım burda zaten başladığı gün belirtiliyor ordan takip edebilirsin ilk gün yıldızlı makaleleri paylaşıyorsun yorum yapıyorsun laf aramızda bölümüne başlık açıyorsun diğer günler yıldızlı makalalere yorum yapıp laf aramızda bölümüne 3 yorum atıyorsun zor bişey değil yani ama hediyeyi almak için puanların tamamlanacağı gece 00:00 da pc başında olup şansını denemen lazım:) Anlatıp tarzım biraz karışık olmuş ama yapmak kolay hediyeyi aldığın an ise tamamen şans
hepinize günaydın arkadaşlar,çokokremden eşim kazandı çok sevindim,molfixten birşey yok olsaydı iyi olurdu bebeğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?