Günaydın bayanlar:)) Bugün benim doğum günüm. Maillerime bakarken cinemaximumdan bir mail gördüm bana doğum günü hediyesi iki kişilik film davetiyesi hediye etmişler:)) 15 gün içinde istediğim filme gidebilecekmişim:) Bu aralar doğum gününüz yakınsa maillerinizi kontrol edin mutlaka :))
Günaydın bayanlar:)) Bugün benim doğum günüm. Maillerime bakarken cinemaximumdan bir mail gördüm bana doğum günü hediyesi iki kişilik film davetiyesi hediye etmişler:)) 15 gün içinde istediğim filme gidebilecekmişim:) Bu aralar doğum gününüz yakınsa maillerinizi kontrol edin mutlaka :))
NURŞENLE KADINA DAİR BLOG bir bağlantı paylaştı.
9 saat önce
tebriklerrrrrrrrrr bilgileri bekliyorum ayrıca yukarıdaki notumuda dikkate alırsanız sevınırımmmmmmm burd akazanan kim acaba ilk sırada esmerist var ama omudur :)
money başladı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?