Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kampanya 18.01.2013, 00:01 – 28.02.2013, 23:59 tarih ve saatleri arasında geçerlidir.
https://apps.facebook.com/omoatolyesi adresinden uygulamaya katılan (fotoğraf yükledikten sonra ücretsiz kayıt formunu dolduran) herkes bir çekiliş hakkı kazanacaktır.
Kampanya sonunda yapılacak şirket içi çekiliş ile 200 kişiye “Futbol topu + Suluboya Seti” hediye paketi verilecektir. Ayrıca kampanya boyunca kayıt formunu eksiksiz ve doğru dolduran herkes Omo Sıvı Deterjan Numunesi kazanacaktır.

Duru Banyo Keyfi
Haftanın beklenen anı! Duru Perfume Çiçekleri yarışmamızın altıncı hafta kazananlarına tebrikler! :)

Talihlilerimizin Facebook'a kayıtlı oldukları e-posta adreslerinden iletişim bilgileri talep edilecek. Dilerseniz sayfamızın mesaj bölümünden de bizlere bilgilerinizi ulaştırabilirsiniz.

Yarışmamız Şubat sonuna kadar yayında! Duru Banyo Keyfi takipçilerine bol şans! :)

https://www.facebook.com/DuruBanyoKeyfi/app_121065264723077

valla pc nin basında bekledim watsons un tweeter yarısması için, ilk saniyede cvp verdim ama kişiler arasında yokum, yazıyorum peki ben kacıncı sıradayım cvp verende yok
ya kızlar biz bu yarısmalara neden katılıyoruz ki ben inanmıyorum ilk 12 içinde olmadıgıma, ilk saniye attım ben ya,
cok moralim bozuldu bu sefer

Son düzenleme:
Yarışma Başlıyor!
Yap - bozdaki konutu tahmin edip ürünün adını yazan 1. ve 25. kişiler "ajanda seti", 50. kişi ise "USB Bellek" kazanıyor!

Yarışma Kuralları:
Evimizin adının yanlış yazıldığı cevaplar dikkate alınmayacaktır. Yalnızca ilk cevaplar dikkate alınacaktır.

http://www.facebook.com/Steelife

kızlar merhaba sessiz takipçilerinizdenim. doğum yapmadan önce yazmayada başlamıştım ama artık yazacak vaktim olmuyor arada sayenizde çekilişlere katılıyorum hakkınızı helal edin .

mailimde aşağıdaki yazıyı buldum gidebilecek olan bana özelden yazsın olur mu. gerekli bilgiyi vereyim. boşa gitmesin

Merhaba,

United International Pictures Türkiye'nin Facebook sayfasındaki yarışmayı kazanarak 'Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları' filminin öngösterimine katılma hakkı kazandınız.

Capitol Spectrum Sinemaları'nda gerçekleşecek öngösterime katılmak için sinemanın kapısında Facebook'taki kayıtlı isminizi görevlilere bildirmeniz yeterli olacaktır.

Davetiyeniz çift kişilik olup, +1'inizin ismini önceden belirtmeniz gerekmemektedir. Film 21.30'da başlayacaktır ve 15 yaş sınırı vardır.

Tekrar tebrik eder, iyi seyirler dileriz,

UIP Türkiye.

Kazananlar arasındaki bir kişi en son twitterda 2010 yılında tweet atmış ona ne diyorsun peki?? watsonu takip bile etmiyor! isim yazmak yasak olduğu için yazamıyorum o kişiyi. inanılır gibi değil..

Kazananlar arasındaki bir kişi en son twitterda 2010 yılında tweet atmış ona ne diyorsun peki?? watsonu takip bile etmiyor! isim yazmak yasak olduğu için yazamıyorum o kişiyi. inanılır gibi değil..

bende ona dikkat ettim cnm ama gizli mi yolluyor diye düşündüm, herkese kapalı gönderim oluyor mu ki yarısmalar da???
ya birde cvp vermiyorlar, inan ki o saniye attım.. deselerki 13. oldun o yüzden kazanamadın susucam

Son düzenleme:
bende ona dikkat ettim cnm ama gizli mi yolluyor diye düşündüm, herkese kapalı gönderim oluyor mu ki yarısmalar da???
ya birde cvp vermiyorlar, inan ki o saniye attım.. deselerki 13. oldun o yüzden kazanamadın susucam

Gizli nasıl yollayacak ki hesabı herkese açık. Herkese tek tek baktım bir tek o kişinin watsonsla bir ilgisi yok. Anladım ki ilk 13 kişi falan değil bu tamamen kafalarına göre hareket ediyorlar boşuna katılmışız.

ben söyledim şimdi bence bi yanlışık olmuştur öyle dolu yanlış etiketleme yapıyorlar

2012de kazanmıştım watsonstan sanmam öle olcağını :s

2012de kazanmıştım watsonstan sanmam öle olcağını :s

sen kazanmıs olabilirsin ama misal o kişinin en son tweete 2010 da, ya oyle bir tweet yok yada gizli yolluyor. iki sekilde de sorun var
ben kazananlara baktım benden sonra ki dakikalar kazanmıs

Son düzenleme:
sen kazanmıs olabilirsin ama misal o kişinin en son tweete 2010 da, ya oyle bir tweet yok yada gizli yolluyor. iki sekilde de sorun var

hımm bilemicem çok incelemedim bende hemen yazdım banada çıkmamış ama billet ilk 10 saniye içinde yazıyo kazanıyo. veya yanıtladan cevap yazanlara vermişlerdir bil miyorum

hımm bilemicem çok incelemedim bende hemen yazdım banada çıkmamış ama billet ilk 10 saniye içinde yazıyo kazanıyo. veya yanıtladan cevap yazanlara vermişlerdir bil miyorum

valla ben engec 3 saniyede attıgımı sanıyorum cunku surekli ekran yeniliyordum,ama cıkmadı

Son düzenleme:

cevabı mention olarak mı attın sadece yoksa reply olarak mı? reply olarak yapılması gerekiyor öteki türlü yaptıysan o yüzden senden sonraki kişiler kazanmış olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…