Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cevabı mention olarak mı attın sadece yoksa reply olarak mı? reply olarak yapılması gerekiyor öteki türlü yaptıysan o yüzden senden önceki kişiler kazanmış olabilir.

yok cnm yanıtladan yaptım ya neyse kızlar basınızı agrıttım, cıkmadıysa cıkmadı ne yapalım.. Allah hepinizden razı olsun

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam ya begen butonuna basıorum sayfayı yeniledimde begendin yerine yine begen oluyor :/

Kazananlar arasındaki bir kişi en son twitterda 2010 yılında tweet atmış ona ne diyorsun peki?? watsonu takip bile etmiyor! isim yazmak yasak olduğu için yazamıyorum o kişiyi. inanılır gibi değil..

ay gerçekten artık midem bulanır oldu..öyle hileler dönüyor ki..hiçbirine katılmak istemiyorum..eskiden ne güzel,firmalar numuneler yollardı..onlar da yok artık...

şu steelife ne zaman açıklanıo muş

orada da kandırmaca olmuşş.sayfasında yazan bir mesaj:

............(isim yazılı) yorumunu silip tekrar yazdı 51. yorumu yapan .........(isim yazılı) şimdi 50. sırada görünüyor. birbirleriyle de arkadaşlar facebookda siz değişsenizde admin kaçıncı sırada yorum yaptığınızı görüyor. ..

Her yeni sayı üç okurumuza kazandırıyor!

Bir yıl Âlâ Dergi aboneliği kazanmak için aşağıdaki linkte yer alan Şubat 2013 Kapağına "Âlâ Okuyorum, Çünkü; ....." ile başlayan yorumunuzu bırakın.

Kazanan okurlarımızın abonelikleri Mart ayı ile birlikte başlayacaktır. Açılan sayfaya Facebook veya Loca hesabınız ile yorum bırakabilirsiniz.

* Türkiye için geçerlidir.

https://www.facebook.com/aladergisi

bişey sorrcam acaba sayfamızda gizlilik varsa beğenip paylaştıysak nolur. bide hediye kazandığımızı nerden öğreniyoruz. şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…