Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1 senelik dettollerim geldi..koliyi doldurmuşlar tıka basa..
Allah bereket versin dettole

çok beğenmiştim bu saati iyi günlerde kullan canımm ayrıca ne kadar hızlılar 3-4 günde gelmiş.

daha iyileri sizlerin olsun canım teşekkür ederim ben de şaşırdım,daha dün kargoya verdiler, takip numarasını mesaj attılar. sorumluluk sahibi bir firmaymış, çekiliş videosunu bile atmışlardı

daha iyileri sizlerin olsun canım teşekkür ederim ben de şaşırdım,daha dün kargoya verdiler, takip numarasını mesaj attılar. sorumluluk sahibi bir firmaymış, çekiliş videosunu bile atmışlardı

sağol canım keşke btün firmalar böyle olsalarr

ayrıca birşey kazanamıyorum diye üzülürken Nivea'dan kazandıklarım geldi.

onun hemen arkasından tena'dan numune

bunlarda bu hafta içinde gelen Bingom ve Depend numunesi

teşekkür ederim :)

tesettürfoni'den kazandığım saatEki Görüntüle 621363

güle güle kullanın :)

Yarışma, https://www.facebook.com/MediaMarktTurkiye facebook sayfası üzerinden 4 Şubat - 14 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler eski sevgilisini geri getireceğini düşündükleri en yaratıcı ve en iddialı mesajı Media Markt’ın facebook sayfasında paylaşacak, Media Markt ekibi tarafından oluşturulan jüri, gönderilen mesajlar arasından en iyi mesajı seçecek ve bir kişi İpad mini kazanacak.

kitapkaynagi ‏@kitapkaynagi
@kitapkaynagi Şubat Ayı boyunca bu kampanya haberimizi RT yapan 1 kişi E-Reader kazanma şansı yakalıyor #ŞubattaKitapkaynagi takip edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…