cnm kazananlara nerden bakıoruz link atar mısın..
twitter over capacity diyor umarım watsons kısa zaman içinde yapmaz yarışmayı
ginseng değil demek ki çünkü ben de ginseng yaptım ve çekiliş hakkım bir eksik çıktıa şıkkı mıydı? çekiliş hakkımı tam verdi benim, yanlış mı yaptım şimdi ben ?
ben biraz mantığımı ve yorumumu kullandım, bir de nette bi sayfada bununla ilgili bişey okuyunca log only dedim ama emin değilim tabihttp://www.facebook.com/sqlserveronculeri kızlar doğru cvp ne bilen varmı
ben de
zaten days in colours ın sosyal medyasını kim yönetiyo çok merak ediyorum, şirket sahibi hayatında ilk defa twitterı görmüş olan evdeki annesini mi koymuş bilgisayarın başına anlamadımkızlar twitter da böyle yazıyor Sevgili daysin colours takipçimiz secilen sansli kisilerdensiniz lutfen irtibat için wep sitemizden adresinizi mail atiniz kazananlar nerdeki ben göremedim
herkeste sorun var telden bile girilmiyo
herkeste sorun var telden bile girilmiyo
ginseng değil demek ki çünkü ben de ginseng yaptım ve çekiliş hakkım bir eksik çıktıben buraya bakmadan cevaplamıştım, keşke baksaydım yanlış yapmışız yani canım
ben biraz mantığımı ve yorumumu kullandım, bir de nette bi sayfada bununla ilgili bişey okuyunca log only dedim ama emin değilim tabi
ben de
zaten days in colours ın sosyal medyasını kim yönetiyo çok merak ediyorum, şirket sahibi hayatında ilk defa twitterı görmüş olan evdeki annesini mi koymuş bilgisayarın başına anlamadım
bu arada twitter çöktü bi 10 dk falan, şimdi düzeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?