Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Altınbaşak Neşriyat ‏@altinbasaknsryt
Hediye için RT yapınız: "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Mektûbât

dün annem adına kazandığım nescafe kupası ve duru duş jeli gelmişti
az öncede benimkiler geldi
bu ara hep ikili gidiyorum
2 mercedes benz kupası, 2 doğadan kupası, 2 nescafe kupası, 2 duş jeli
duş jellerimin ikisininde farklı gelmesi iyi oldu.
bana lilyum çiçekli anneme güllü gelmiş.

maviş83 iyi günlrde kullan canım

tüm kazanan arkadaşlara tebrikler bu arada

a şıkkı mıydı? çekiliş hakkımı tam verdi benim, yanlış mı yaptım şimdi ben ?
ginseng değil demek ki çünkü ben de ginseng yaptım ve çekiliş hakkım bir eksik çıktı ben buraya bakmadan cevaplamıştım, keşke baksaydım yanlış yapmışız yani canım

ben biraz mantığımı ve yorumumu kullandım, bir de nette bi sayfada bununla ilgili bişey okuyunca log only dedim ama emin değilim tabi

ben de

kızlar twitter da böyle yazıyor Sevgili daysin colours takipçimiz secilen sansli kisilerdensiniz lutfen irtibat için wep sitemizden adresinizi mail atiniz kazananlar nerdeki ben göremedim
zaten days in colours ın sosyal medyasını kim yönetiyo çok merak ediyorum, şirket sahibi hayatında ilk defa twitterı görmüş olan evdeki annesini mi koymuş bilgisayarın başına anlamadım

bu arada twitter çöktü bi 10 dk falan, şimdi düzeliyo

bu arada koskoca 1 yılın ardından ilk kez bişey geldi
nescafe kupa
kargocu daireyi zor buldu gerçi gevezeydi biraz da, kapıda daire numarası yazmıyo diye aradı, 5 daire var katta, gittim kapıyı açtım, yeni bina ondan yazmıyo dedim, söylenmeye devam etti dingil

halkla ilişkiler departmanı nasıl işliyorsa days in colors'ın anlamadım. gerçi var mı onu da bilmiyorum artık twitter hesabını inceledikten sonra.

kartopu fikir yumağından takı seti kazanmışımmmm

kazanan varmı aranızda kızlar nasıl birşey merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…