Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

days in colours incilerine devam ediyor :)) ailesi adına teşekkür ediyomuş, ben demiştim hesabı yönetsin diye evdeki birine bilgisayarı vermişler diye

daysincolours ‏@daysin_colours
degerli takipcilerimız gostermıs oldugunuz alaka ıcın daysin colours ailesi olarak tesekurlerimizi sunuyoruz
Expand Reply Retweet Favorite More

bu arada üç kişiyi açıklamışlar, ısrarla "wep" adreslerine çağırıyolar

Son düzenleme:
bugün benim twitter da facebookta bi acayip omoya zor katıldım watsonda takıldı kaldı twittim gitmedi olmadı sanırsam

ya watsonn neydi böyle, amanin kilitlendikkkk 10 dakika.. dün ilk saniyede gönderdim, ta kacinci sıraya düşmüşüm.. bugunu düşünemiyorum

Son düzenleme:
şu puzzle cılara benim gibi gıcık olan hatun arkadaşlarım, yarışmanın cevabı gerçekten basitmiş ama nasıl?

çinli kız resimlerinden biri cevap, ve benim de 50 kere baktığım..
ama aynısı değil zaten, puzzle daki ile sorudaki mavi renk miktarında ciddi fark var, o altın sarı desen de birebir aynı değil o yüzden bu cevabı göndermemiştim, meğer oymuş, baskı farkı heralde

neyse yenisinin cevabını direk veriyim, adam gibi sorduklarında öncekiler gibi çabucak bulunuyo zaten

137. hafta cevabı
Gün Batımı (1000 parça) | Piatnik

kızlar ben de omoya baslıyım ilk kez dedim ama biliyorum herkese yazmaktan yoruldunuz, bir gün içinde neler yapmam lazım .. cok kısa valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…