Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar bir kaçgündür sizi takip edyorum ve çok hoşuma gitti burası...sayenizde belki bende bişeyler kazanırım inşallah :13:

bugün ilk defa omo ya girdim...bugün ne yapılması gerekiyosa yaptım..aktiviteler tam gözüküyor ama puan 490...acaba diyorum geç başladığım içinmi böyle? yani bir başlama tarihimi var? yoksa boşuna oynamıyım.

ilk başladığı günden itibaren aktiviteleri tam yapmalısın, günlük belirli puanlar var. 3. günü bugün, kaçırdıysan gelecek ayı bekle, çünkü hediyeler 3 5 saniye içinde tükeniyor.

Lidyana'nın cevabı buse terim yaptım.

kızlar bu mudo'da " birden fazla tweet atan kullanıcılar " bir kullanıcı " olarak yansıtılacaktır gibi bir şey diyor.

kızlar bu mudo'da " birden fazla tweet atan kullanıcılar " bir kullanıcı " olarak yansıtılacaktır gibi bir şey diyor.

Her yarışmacı, yarışmaya 1 katılım hakkı ile katılır. Farklı adlar altında katılım yapmak veya sahte hesaplar ile katılım yapmak yasaktır. Aynı Facebook hesabı kullanarak farklı Twitter hesaplarında tweet göndermek ekstra katılım sağlamaz ve Mudo yarışmacıyı eleme hakkını elinde saklı tutar.

böyle diyor canım bence bir kişi bir profille katılabilir demek istiyor

teşekkürler canım tweet atmaya devam :)

Lipton oyunu tamamlayan her 250. kişiye hediyeymiş. Ben hergün 100.kişiye ödül verildi kaç gün onu bile kazanamadım bunu mu kazanıcam

Lipton oyunu tamamlayan her 250. kişiye hediyeymiş. Ben hergün 100.kişiye ödül verildi kaç gün onu bile kazanamadım bunu mu kazanıcam

pek bişey anlamadım ben bu liptondan her bölümde ayrı bir sıralamaymı giricez ki yoksa tek bir bölümü yapsakta sıralamamız sürekli değişirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…