Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya ben bişey kazanamamışım 2 gun girmedim dedim süpriz olsn belki kazanmışımdır ama yok
Kaydınız başarıyla yapıldı. Kazandığınız indirim oranı: %75 bu oldumu şimdi kızlar

ya ben bişey kazanamamışım 2 gun girmedim dedim süpriz olsn belki kazanmışımdır ama yok
Kaydınız başarıyla yapıldı. Kazandığınız indirim oranı: %75 bu oldumu şimdi kızlar

bende ilk defa katıldım aynısı yazdı banada oldu mu kızlar nerden görüyoruz oldugunu bunun dıışında?

nasıl ya money nasıl akşamdan yapar böyle bişeyi %100 kazanan varmı varsa nasıl haberleri oldu ben bişey anlamadım kızlar bu işten

kızlar "Lays Fırında Kelimeler" oyunu eski. Lütfen yarışmaları burda paylaşmadan önce tarihlerini bakın.

kızlar money kartı ilk defa yaptım %50 indirim kazandınız dedi.
indirimi orda dove un ürün resmi vardı sadece ona mı kullanıyorum yoksa aldığım herhangi bi üründemi

bide kasaya gidince söylemem gereklimi indirimim var diye

anlatırsanız çok sevinirim:26:

o % 100 indirim için : 4-31 Aralık 2012 tarihleri arasında Money Club Kart; Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda, Selpak Kağıt Bez ürününü %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. Selpak Kağıt Bez ürününü %100 indirimli alımınızı 31 Aralık 2012’ye kadar ürünün olduğu Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

o % 75 indirim için : 4-31 Aralık 2012 tarihleri arasında Money Club Kart; Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda, Selpak Kağıt Bez ürününü % 75 indirimli almaya hak kazanırsınız. Selpak Kağıt Bez ürününü %75 indirimli alımınızı 31 Aralık 2012’ye kadar ürünün olduğu Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

o % 50 indirim için : 4-31 Aralık 2012 tarihleri arasında Money Club Kart; Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda, Selpak Kağıt Bez ürününü % 50 indirimli almaya hak kazanırsınız. Selpak Kağıt Bez ürününü %50 indirimli alımınızı 31 Aralık 2012’ye kadar ürünün olduğu Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

o % 25 indirim için :4-31 Aralık 2012 tarihleri arasında Money Club Kart; Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda, Selpak Kağıt Bez ürününü % 25 indirimli almaya hak kazanırsınız. Selpak Kağıt Bez ürününü %25 indirimli alımınızı 31 Aralık 2012’ye kadar ürünün olduğu Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

o *Tüm indirim kampanyalarının sadece bir tanesinden yararlanabilirsiniz

4-31 aralık 2012 ???:18::18::18:

evet canım ordaki ürünü alacaksın, başka bi ürün alamazsın yerine. Zaten kasada moneycartını gösterdiğinde otomatikmen düşecektir. Fişini kontrol et.

Kızlar bişey sorcam şu facede falan şekerlemeler varya renkli renkli hani sepet içinde onlar yeniyormu ya :) ona göre düşüncemde

aaaa cevapda yok yaa kızlar şekerleri sordum :d
Bide şu liptondan kazanan varmıydı ne zaman gelicek
şansım yok zaten çay içim bari bolca

money club %50 aldım bende ama şaşırdım kızlar. bir tuhaflık var. yarışma başlasa sayfada duyuru olurdu e tarihlerde yanlış. siz yinede yarın beklemede olun yeniden yapabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…