Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar sabah bende kargocunun zile basması ile uyandım bi baktım bu kitap çok sasırdımm sagolsun joeyfun arkadaşım paylşmıştı sayesinde kırk yılın başı bişe kazandım teşekkürler joeyfun

bunda formu doldurun diyo ama ben form bulamadım kız
Canim kullanmamistim eger halen ihtiyacin varsa kendi kodlarimla aliim sana
burda açık neden paylaşıyon kız kullanmıştır biri rastgele giren çok insan var buraya özelden yaz bidaha boşa gitmesin canım
14 Şubat'ta aşk ayağına gelsin ister misin? 2 çift Twigy kazanacak 10 kişiden biri olmak için linke tıkla, videomuzu izle, paylaş, kazanma şansını kaçırma!
http://on.fb.me/XdV9bE

anam kırk yılın başı bişi paylaşım dedim gene hemen paylaşmışınız benden önce

kontes özeline bak canım cevap yazdım yeni gördüm mesajını

tavuk dünyası capacity şubesinde kullanılmak üzere bir adet kod bulunmaktadır isteyene verebilirim istanbulda değilim

ben zaten hiçbişi de yokum bundada yokum bi gecen pastelden kazanmıstım molfixten kazanmayı cok istemiştim annemden bile kızım icin katıldım ama olmadı bi formülü varda bizmi bilmiyoruz

valla buna ilk haftasına nerden baksan 25 kişiye söledim yaptılar 1 imize ıslak mendil bile çıkmadı

anammmmm kardeşimin adına kitap kazanmısım ben sankiiim isim benzerliği varsa çok gülerim
ya kızlar bişe yapmıcam demi onlar göndercek, ya ben insallah adresi dogru yazmısımdır
herkese yeni gelmiş sana da gelir inşallah cnm

kazanmana sevindim cnım iyi okumalar

Çanakkale
Mozaik
Keops Piramidi
Sümela
Efes Antik Kenti

https://www.facebook.com/hurriyetkampus?sk=app_285397061560655&app_data,

2. soruda biraz bocaladım ama mantıken düşününce, hem renkli parçalar demiş hem de yapıştırmak demiş. bence mozaik.....
Puzzle olsa küçük resim parçaları diyebilirdi, ayrıca yapıştırmak demezdi diye düşündüm ama siz n e diyosunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…