tavuk dünyası capacity şubesinde kullanılmak üzere bir adet kod bulunmaktadır isteyene verebilirim istanbulda değilim
kız değmez üzülmenede uğraşmanada ben dün gördüm gönderdikleri hediyeyi uyduruk bi çiçek kolya 1 tane bez ama tane he :) bide çıngırak gibi bişi yani gram değmez ben onun için kargocuyu bekleemem evdeben zaten hiçbişi de yokum bundada yokum bi gecen pastelden kazanmıstım Molfixten kazanmayı cok istemiştim annemden bile kızım icin katıldım ama olmadı bi formülü varda bizmi bilmiyoruz
bende ilk hafta bütün herkeze yaptırdım ablamlara anneme kız kardeşime kendimde eşim ve kandimden yaptım toplamda 6-7 kişi yaptık birimizde yok :)valla buna ilk haftasına nerden baksan 25 kişiye söledim yaptılar 1 imize ıslak mendil bile çıkmadı
Bugün Çokokrem açıklanacak:18::18::18::18::18:
canım bendede var istersen ama kod değil herkeze no veriyolar o no ile gidiyorsun istersen özelden atim 3 kişi git :) değsin gittiğine ben oraya kadar yol parası verceme burdan bi tavuk alırım bana uzak :)ben alabilir miyim acaba bi tane kodum var yanlız gitmek olmaz :))
nurcan306 , evet cnmmmm benim bendede cıkmadı bende oyuzden sadece begendim paylastım ne yapaiiimmm
tavuk dünyası capacity şubesinde kullanılmak üzere bir adet kod bulunmaktadır isteyene verebilirim istanbulda değilim
valla buna ilk haftasına nerden baksan 25 kişiye söledim yaptılar 1 imize ıslak mendil bile çıkmadı
herkese yeni gelmiş sana da gelir inşallah cnm
kazanmana sevindim cnım iyi okumalar
canım bendede var istersen ama kod değil herkeze no veriyolar o no ile gidiyorsun istersen özelden atim 3 kişi git :) değsin gittiğine ben oraya kadar yol parası verceme burdan bi tavuk alırım bana uzak :)
bizde bu başarı varken tabi kazanamayız bi yerden bloglarda olmasa bişi kazanamıcam :)
kızı uyitim bakarım sağol :)nurcan306, kızz cıktı şimdi sayfa doldurcam bir bak bakim cıkcakmı sende de
aynen bende birsürü kşiye dedim hiç birimize çıkmadı bi anormallik var kızlar acaba bir bilgisayardan birden fazla yapanları sildiler mi bana öyle geldi
sagolasın canımm ilk kitap hediyem
olabilir valla çoook sevinirim güzel olur kuzenlerimle giderim
kızı uyitim bakarım sağol :)
yok bizhepimiz farklı pc den girdik ayrı yerlerde yaşıyoz
özelden yzim numarayı
bana yok , hayırlısı..anammm kazananlar, daha kendime bile bakmadan kopyalıyorum kızlar
https://www.facebook.com/notes/çokokrem-golden/lezzet-jürisi-kazananlar-4hafta/324988534288091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?