Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben zaten hiçbişi de yokum bundada yokum bi gecen pastelden kazanmıstım Molfixten kazanmayı cok istemiştim annemden bile kızım icin katıldım ama olmadı bi formülü varda bizmi bilmiyoruz
kız değmez üzülmenede uğraşmanada ben dün gördüm gönderdikleri hediyeyi uyduruk bi çiçek kolya 1 tane bez ama tane he :) bide çıngırak gibi bişi yani gram değmez ben onun için kargocuyu bekleemem evde
valla buna ilk haftasına nerden baksan 25 kişiye söledim yaptılar 1 imize ıslak mendil bile çıkmadı
bende ilk hafta bütün herkeze yaptırdım ablamlara anneme kız kardeşime kendimde eşim ve kandimden yaptım toplamda 6-7 kişi yaptık birimizde yok :)

Bugün Çokokrem açıklanacak:18::18::18::18::18:

anam bunada gıcık oldum 5 gün yap yap 100 kişiye giremedim bi türlü yapmıyom artık

ya etilerimiz gelsede yesek tabi benim adresi düzelttilerse yoksa gitti ürünler :)

nurcan306 , evet cnmmmm benim bendede cıkmadı bende oyuzden sadece begendim paylastım ne yapaiiimmm

Son düzenleme:
ben alabilir miyim acaba bi tane kodum var yanlız gitmek olmaz :))
canım bendede var istersen ama kod değil herkeze no veriyolar o no ile gidiyorsun istersen özelden atim 3 kişi git :) değsin gittiğine ben oraya kadar yol parası verceme burdan bi tavuk alırım bana uzak :)
nurcan306 , evet cnmmmm benim bendede cıkmadı bende oyuzden sadece begendim paylastım ne yapaiiimmm

bizde bu başarı varken tabi kazanamayız bi yerden bloglarda olmasa bişi kazanamıcam :)

Son düzenleme:
valla buna ilk haftasına nerden baksan 25 kişiye söledim yaptılar 1 imize ıslak mendil bile çıkmadı

aynen bende birsürü kşiye dedim hiç birimize çıkmadı bi anormallik var kızlar acaba bir bilgisayardan birden fazla yapanları sildiler mi bana öyle geldi

herkese yeni gelmiş sana da gelir inşallah cnm

kazanmana sevindim cnım iyi okumalar

sagolasın canımm ilk kitap hediyem

olabilir valla çoook sevinirim güzel olur kuzenlerimle giderim

nurcan306, kızz cıktı şimdi sayfa doldurcam bir bak bakim cıkcakmı sende de
kızı uyitim bakarım sağol :)
aynen bende birsürü kşiye dedim hiç birimize çıkmadı bi anormallik var kızlar acaba bir bilgisayardan birden fazla yapanları sildiler mi bana öyle geldi

sagolasın canımm ilk kitap hediyem

yok bizhepimiz farklı pc den girdik ayrı yerlerde yaşıyoz

olabilir valla çoook sevinirim güzel olur kuzenlerimle giderim

özelden yzim numarayı

MoneyClubKart ‏@MoneyClubKart

Aşk ve lezzetin enfesss birleşimi bu kampanyanın içinde! Hemen kampanyaya katılın, BonnyFood’dan %30 indirimi kapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…