Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kérastase Sevgililer Günü sürprizi! Kérastase Günlüğü’nde Kokosh Girl’ün Sevgililer Günü’ne özel yazısını okudunuz mu? http://......./SevgililerGünü

Saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında Kokosh Girl’ün sizin için atacağı özel tweeti retweet eden her 50. Şanslı takipçi Kérastase'ın öpücük ikonlu özel tasarım Elixir Ultime’ini kazanıyor!
Detaylar ve kurallar için; Kokosh Girl ile Kérastase'tan Sevgililer Gününe özel... | Facebook

https://twitter.com/KerastaseTR:54:

şu lilakutuyu bana anlatırmısınız iki oldu katılmak istiyorum ama hiç birşey bulamıyorum. bu kalpler nerde

orada her şey yazıyo zaten arayıp buluyosun kalp oluyo ya da yıldız oluyo onları gördüğün yerde üzerine tıklıyosun.
en başta üye olman gerekli ayrıca şu an bitti yarışma bişey kazanamazsın yani.

Daybuyday.com'dan 14 Şubat sürprizi!

100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 50 TL hediye çekini kazanmak için farklı kampanyalarımıza yerleştirilmiş 3 kalbi bulun.

Kalplerdeki harflerle sihirli kelimeyi oluşturup, kalplerin yerleştirildiği ürünlerin linklerini "sm@daybuyday.com" adresine mail atan 1., 15. ve 30. kişi bu hediye çekinin sahibi olacak!

Yarışmamız 14.00'da başlayıp 15.00'a kadar devam edecektir...

Altlimitsiz 10 tl çek verse bundan iyi

Merhabalar kızlar ders çalışmaya başladığım için artık kampanyaları takip etmiyorum ama az önce Dormeo'dan aradılar. Anket doldurmuşum ve keyif tepsisi kazanmışım adres istediler. Belki buradan başka kazananlar da vardır söyliyim dedim. Bi cep nosundan aradılar. Bir de geçen gün milupa hamileyim seti göndermiş hamileyken üye olmuştum sanırım devamı da gelecek. Keşke bebeğimi kaybetmemiş olsaydım...

lilakutu da yarisma varms hanimlar
off hiç yetişemyorumm
ilk başladığında açtım sayfa donuyordu bende bıraktım ben zaten ilk vs vs dediklerinde kazanamıyorum hep o anda kızım yaramazlığa başlıyor
hahha
Digiturk ‏@Digiturk
Birazdan soracağımız soruya cevap veren ilk takipçimiz, !f İstanbul’un Cinemaximum Fitaş 19.30’daki gösterime çift kişilik bilet kazanacak!

başım ağrıyor artık bilgisayarda çok durmaktan okulda başladı pek katılamıcam sanırım şu sevgililer günü yarışmaları çok yordu :)

bıktımmmmmmmmmmm sevgililer gününden .....

bide kazansam keşke... twitter da pastel de yarışma var duymayanlara....

canım cep numarası kaçtı dün aranmıştım duymamışım ordan olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…