Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ay lila kutu beni çıldırttıııııııııı 15 tane buldum sonrasında 40 dk kadar aradım usandım bıraktım artık ilk 20 ye hediyeymiş kızlar yeni başlıyosanız zaten uğraşmayın en son 13 tane sobe kalmıştı

tebrikler cnm bende senin yorumu okuduktan sonra tekrar deneyim dedim ve oldu

şanslı geldik birbirimize

bu kutuları sitede mi arayıp buluyoruz

lilakutuyu nerde sobelediniz konulari videolari tek tek acmak mi gerekiyo baska nerelerde cikiyo ben her yere baktim sanki yoook bulamadim

ilk başladığında açtım sayfa donuyordu bende bıraktım ben zaten ilk vs vs dediklerinde kazanamıyorum hep o anda kızım yaramazlığa başlıyor

Sevgi sözleri 'insana umut' - 'güç' verir... Gelin; bir şey yapalım. Sevdiği insan için en güzel sözü 'bu gönderiye yorum olarak yazanlar arasında ilk '3'ü belirleyeceğiz. Siz de beğenerek katkıda bulunabilirsiniz... O ilk '3' çift hangi ilde olursa olsun, İki kişilik çok özel bir akşam yemeği kazanacak...

Linkler çıkmıyor.Face e Hürriyet kampüs yazın..

Son düzenleme:
Biscolata Club açıldı! Hemen şimdi Biscolata ile #KalbimiÇal, Biscolata Takvimi kazanma şansı yakala!
Biscolata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…