Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar markafoni arkadaş davetine hediye çek veriyormuydu ne kadar veriyordu bir de çekler birleşiyor mu bilen var mı

Kızlar komageneden bi porsiyon çiğköfte kazanmışım. Şimdi gördüm. Çok da severim, ohh en azından bi gün olsun yemek yapmaktan kurtuldum

bu arada banada bugün doğadan dan kupa,atkı,çay geldi kazandığımı bilmiyodum..daha doğrusu bu en sonki değilde bir önceki çekilişte adım vardı ama soyadım çok kullanılan bir soyisim olduğundan sormuştum mesajla,bu benmiyim diye..cevap yazmışlar yok siz kazanmamışsınız diye..ama benmişim :))

selam kızlar... uzun süredir girmiyorum bundan sonra da girmeyi düşünmüyorum açıkçası.. kampanyalardan acayip soğudum sıkıldım.. ne yaparsam yapayim olmadı mı olmuyor...:))) en iyisi vazgeçmek.. açıkçası rahatladım girmediğimden beri :)))) kendime uğraşlar buluyorum çok iyi oluyor.. haaa kargo özlemiyor değilim ama sıkıldım işte ne bileyim :) belki dönerim bi ara... hepinize bol şans....... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…