Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ay sağol canım bende kızımda bulantı çok çekmişdim şimdikinde biraz iyim bakalım :) bruno ya katılıyodum valla ya herhangi 1 tanesi çıksa razıyım

Şu gomgoma sinir oldum yahu. Taaa 5 gün önce gönderildi dedi. Bugün mail attım hafta sonu olduğundan kargoda beklemiştir yazmışlar.

herodan banada geldi bide milupadan kaşık seti onları kızıma yedirdim şu prima ilk hediyem sanırım artık yok çunku faceden silmişler başkada nerden başvuruluyo Bİlmiyorummm

Nissan Futbol Stadyumu’ndan merhaba! Önümüzdeki Pazar oynanacak Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasını bir arkadaşınla birlikte Nissan tribününden seyretme şansı için hemen tıkla! http://on.fb.me/S9oE0c

çay kazandığını söylemek için adamı uykusundan mı uyandırdın...

sevgililer günü yarışmalarından takma kirpik, kerastase saç bakım yağı,ayakkabı ve tek taş pırlanta kazandım..
takma kirpik geldi,tektaşı da haftasonu teslim aldık...
Sırada 8 mart dünya kadınlar günü var...

hippi miydi neydi ondan numune istemiştik ya bana gelmiş bi kutu da abime bırakmışlar mama falan var içinde herhalde

Kızlar uzun bir aradan sonra geldim. Dermeodan tepsi kazandım. Var mı aranızda kazanan. Yurtiçi kargo ile yollayacaklarmış.

bu xtb nin bi yrşması vardı katldınız mı ona gerçek hesap açmk grekyor snrm ama herbilgiyi itiyor üyelikte nüfus cüzdanını istiyor yni resmen siz verdnz mi bu bilgileri kzla napsak yaahu:18:

bu xtb nin bi yrşması vardı katldınız mı ona gerçek hesap açmk grekyor snrm ama herbilgiyi itiyor üyelikte nüfus cüzdanını istiyor yni resmen siz verdnz mi bu bilgileri kzla napsak yaahu:18:

ben vermedim
dünyanın kaç türlü hali var nolur nolmaz
bi hediyeden sebep basımıza iş açılmasın güvenemiorum açıkçası

ben vermedim
dünyanın kaç türlü hali var nolur nolmaz
bi hediyeden sebep basımıza iş açılmasın güvenemiorum açıkçası

şimdi bir mail geldi de kayıt yptırmamla ilgili baktım yarışma gibi değil pek sanırım bu ticaretle ilgilenen kişilerin aktifliğiyle ilgiili gbi bşy sitede.bir de aradılar az önce onla ilgili dedim ben yanlş anlamışım

http://www.facebook.com/dishekimim
Hekimim.tk dan benzersiz bir hediye sizler için tekrar geliyor resmi profilinde paylaşanlar ve Estetik Diş Hekimliği Ankara, Diş Estetiği, İmplant Diş, Diş Beyazlatma, Lamina (laminate) Kaplama, Gülüş Tasarımı, ankara, gaziosmanpaşa web sitesine girip buradaki facebook sayfamızı beğenenler arasında yapılacak çekilişle bir kişiye piyasa değeri 300 tl olan ORAL-B Triumph 5000 wireless smartguide hediye edilecektir. Ayrıca Google + sosyal medya sitesinde de paylaşım yapanlar 2 kat fazla çekiliş hakkı kazanacaktır. Cihazın özellikleri ve resmi aşağıdaki gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…