canm cok sevındım hayırlı olun saglıkla gelsın bebısın
ben bulantılardan 3 ay kafamı kaldıramadım yenı yenı ayaklandım
arada bakmaya calısıyorum kampanyalara masraf ıhtıyac arttı tabı
bruno nun yarısmasına katıl canm hedıyelerı guzel araba anakucagı fln ınsallah ıhtıyacı olan bırıne cıkar
Bana milupadan ilk kaşığım seti geldi hemde çok kez:)Kaşık koleksiyonu yapıcam yakındaHipp ten mama geldi , hero babyden geldi başkada bebeklerle alakalı birşey gelmedi. Baby star kilosunu falan sordu ama ondan gelmedi. Gelmesinde zaten bez değişikliği yapınca pişik oluyor bebişler. Milupa hamileyim setini gönderdi mi bilmiyorum iş adresimi vermiştim sonrada iş yerim taşındı. Bu arada Milupa PTT kargo ile çalışıyordu. Benim kargo 1,5 ay olmuş geleli sözde evde bulamamışlar kağıt bırakmışlar. Yalannnn ne kağıt ne birşey... PTT ye şikayet maili attım. 10 günde zor buldular kargoyu.Milupa artık yurt içi kargoyla çalışıyor.
herodan banada geldi bide milupadan kaşık setionları kızıma yedirdim şu prima ilk hediyem sanırım artık yok çunku faceden silmişler başkada nerden başvuruluyo Bİlmiyorummm
Nissan Futbol Stadyumu’ndan merhaba! Önümüzdeki Pazar oynanacak Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasını bir arkadaşınla birlikte Nissan tribününden seyretme şansı için hemen tıkla! http://on.fb.me/S9oE0c
Biliyorum canım ama gece yarısı öğrendim galiba. Gittim eşime doğuş çaydan kazandım diyorum. Uyku sersemi anlamadı bir türlü:) Yahuuu bu doğuş çay ne gönderecek acaba fikri olan var mıııııııı?
Hepsine kaydoldum hiçbirinden gelmedi sadece prima ilk hediyem geldi o kadar
nerden isdiyosun onu nereye başvuruyosun ben bulamadım ya(
çay kazandığını söylemek için adamı uykusundan mı uyandırdın...
hippi miydi neydi ondan numune istemiştik ya bana gelmiş bi kutu da abime bırakmışlar mama falan var içinde herhalde
bu xtb nin bi yrşması vardı katldınız mı ona gerçek hesap açmk grekyor snrm ama herbilgiyi itiyor üyelikte nüfus cüzdanını istiyor yni resmen siz verdnz mi bu bilgileri kzla napsak yaahu:18:
ben vermedim
dünyanın kaç türlü hali var nolur nolmaz
bi hediyeden sebep basımıza iş açılmasın güvenemiorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?