Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Depend banada geldi. Her eve bir tane geliyor. Annemede istemiştim.Onada geldi.Kayınvalideme isteyeyim bari:) Bu arada Drynites dandan numune istemiştim. Belki ileride lazım olur diye gelmedi.Rozidende geldi gelmesede olur yani:)

Bebelaca arkadaş nasıl öneriyoruz peki ben önereyim hemen:)

kızlar tavuk dünyası uygulama sayfası bende açılmıyor kazananları özelime mesaj olarak atabilir misiniz farklı tarayıcılardan da deniyorum açılmıyor of yaa (

kızlar tavuk dünyası uygulama sayfası bende açılmıyor kazananları özelime mesaj olarak atabilir misiniz farklı tarayıcılardan da deniyorum açılmıyor of yaa (

msjla bildirim yapıyorlar kazananlara zaten bende de açılmıyor aynı sayfa çıkıyor hep

canım pavloderm kargo ücreti alıyor.sen denedinmi,kargo parasına değermi ürünler?

Sevgili Anneler, işte yarışma sorumuz: Bebeğinize 8. ayını doldurduktan sonra yedirebileceğiniz Milupa Kavanoz Maması'nın ismi nedir?

cvbı bilen var mı

Alfred Concierge ‏@AlfredConcierge
Saat 14.00'da soracağımız soruya doğru cevap veren bir takipçimize @kanyon_da kullanabileceği bir vale hizmeti hediye ediyoruz!

Morhipo ‏@Morhipo
Sakladığımız mesajı paylaşan 1., 1000. ve 2500. kişi bu çok özel serumun sahibi olacak! Bol şans! #kozmetikmorhipodanalinir arkadaşlar bulan buraya yazarsa seviniriz benim morhipo hesabım yok girmyor öteki türlü

Fikirsensinden aradılar şimdi. Parfüm kazanmıştım adres teyidi istediler. Gönderiyorlarmış sonundaaaa

Son düzenleme:

Lancôme’un 7 günde gözle görünür oranda gençleştiren cilt bakım ürünü Morhipo’da! #kozmetikmorhipodanalinir @Morhipo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…