Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bugun carrefour mawısehıre gıdıp 2 adet takwımlı kupamı aldım we 2 adet kalplı kulaklık ayırıcımı saat 6 ya kadar acıklar kulaklık kampanyası dewam edıyor carreforu krsıyaka sayfasında formu dolduran 250 kısıye werıolarmıs ben aldım sızde katılın we alın cok guzeller kullanmaya kıyamayıp bufeme koydum

Kızlar eşim aradı şimdi kargo geldi diye. Ücretsiz kitap veriyordu bir yer ingiliz casusun itirafları diye o gelmiş. Kargo ücreti yokmuş.

Panasonic Türkiye

Yeni yarışmamız başladı! Siz de Panasonic’i neden tercih ettiğinizi verdiğimiz linke tıklayarak, uygulamamız üzerinden anlatın, LUMIX GF3 ve lens kazanma şansı yakalayın! Unutmayın; yanıtınız ne kadar samimi, eğlenceli ve yaratıcı olursa, seçilme şansınız o kadar yüksek. Bu linkten yarışmamıza katılabilirsiniz ----> https://apps.facebook.com/nedenpanasonic/

bu kadar okuyucu var ama yazan kişiler hep belli başlı kişiler valla artık paylaşmak bile istemiyorum bişeyi.

Kızlar eşim aradı şimdi kargo geldi diye. Ücretsiz kitap veriyordu bir yer ingiliz casusun itirafları diye o gelmiş. Kargo ücreti yokmuş.

evet aynısı demin banada geldi

evet cnm ama 25 kaldıysa kalmıştr çok hzlı bitti yaa

bitmiş malesef..sabahtan beri bende bakıyodum..offff ilk kez katılcaktım..bebişlere bakmaktan kaçırıyorum böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…