Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

8 mart şeyi başlasaydı iyi olcakdı ya şu bilgisayarı açdıgım an başlıyo kızım mız mızlanmaya yaaaaaa bişeye katılamıyorum acaba hamile oldumu anlıyomu ne

8 mart şeyi başlasaydı iyi olcakdı ya şu bilgisayarı açdıgım an başlıyo kızım mız mızlanmaya yaaaaaa bişeye katılamıyorum acaba hamile oldumu anlıyomu ne
oğlum 16 aylıkken kızıma hamile kaldım hala emziriyordum oğlumu o zamanlar
oğlum daha konuşmasını bilmezdi ona hamile olduğumu anlatamazdım ama o anladı sürekli eli karnımdaydı hiç yapmadığı şeyleri yaptı
benimle uyumak gibi sürekli kucağımda olmak gibi
doktorum bebek anne karnına düştüğünde diğer çocuğunda aklına düşer demişti anlıyorlar yani benim oğlum büyük olduğundan psikologla halletmiştim ben ama senin kızın daha ufak sanırım
ama iyi oluyo peş peşe doğurmak ilk zamanlar sıkıntı çekiyosun iki çocukla bir yere gidemiyorsun ama sonra rahatlıyosun

http://www.facebook.com/ikicay
Çarşamba günleri saat 22:00 da İkiçay - Kurumsal web sitesi web sitemizdeki banner'larımızdan 1 tanesini değiştiriyoruz.
Bu hafta değiştireceğimiz Bu resmimizi, beğenip herkese açık paylaşanlar arasından çekilişle 1 kişiye KIZIL BÜYÜ Çayımızı hediye edeceğiz.
Bol Şans Diliyoruz.
Yarışmamız banner değişiminde sona erecek, kazananı 22:30 da açıklayacağız.

Kızlar şimdi de bi blogtan kurabiye kazanmışım. Zaten nerde yemek veriyolar orda adım var, yemek yiye yiye yakında iice kilo alıcam,şişmalıcam. Bi çokokrem golden yüzüme bakmıyor yanarım yanarım ona yanarım. :))

Kızlar iyi geceler o kadar sinirliyim ki anlatamam. Şu new lifea yarışma vardı ya çerçeve yarışması.Onu göndermişler bugün.O kadar çirkin ki anlatamam plastik üzerinde reklam yazısı olan hatta parçaları bile eksik olan çerçeveye bile benzemeyen birşey. Yarın iade göndericem.Sakın katılmayın sizde.

çok ama çok şanssızım brunodan bebek mama sandalyesini cok istiyodum kazanamadım,diğer yarışmalardan da kazanamıyorum ne kadar bahtssızım

çok üzüldüm canım yaa..bide o kadar emek verdin...ayıp olmuş çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…