Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar konuyla alakası ypk ama ölcem ya yardım edin bilenler nolur ilk kızımdada böleydi ama şimdi daha kotuyum migde bulantısından ölücem

ii geceler arkadaslar blue nıght ten matarası gelen varmı bıde kırk yılın bası molfıkten tek bez numunesı ve makaras kazanmıstım ptt teslım edıldı dıye bıldırı yappmıs oysa ne kagıt ne bısey haberım yokk zaten sansım yok bılıyom buda ıspatı olduuuuu:SS

kızlar günaydın..
2 gündür banlı olduğum için bişey yazamadım..
şoklardayım aslında..
nezih kitap evinden, sevgililer günü kampanyası dahilinde, hem ben hem de eşim aşk romanları kazandık..
dün geldi ben,m romanım eve, eşiminki de çalıştığı belediyeye gelmiş..
bana gelen roman, iyi hoş, romantik bir roman..
ama eşime gelen erotik bir roman
şok oldum ya...
iş arkadaşlarının yanında gelmiş kargo.. eşim kapağından ve önsözünden anlamış o tarz bir kitap olduğunu.. bi kaç hanım iş arkadaşı getirde bakalım falan demişler, eşim ne yapacağını şaşırmış, geçiştirmiş, sonra falan demiş saklamış kitabı...
eve getirdi..sinirliydi haliyle adam... şok olmam için bi kaç sayfayı okumam yetti zaten..
ya ilk sayfasından, son sayfasına kadar bildiğiniz erotik roman yaaa
ben çok kızdım sinirlendim.. eşimin face hesabından msj attım bunlara.. dedim bu ne yani.. eşim iş yeri ark.larına rezil olacaktı nerdeyse. biz aşk romanı diye beklerken gele gele bu geldi..
bişeyi merak ediyorum, siz bunun içeriğini bilerek mi gönderdiniz bu kitabı dedim, bizi çok hayal kırıklığına uğrattınız dedim... sizin gibi bir firmadan böyle bir şey beklemezdik dedim...
eğer bana cvp yazmazsanız, müşteri hizmetlerini arayacağım, bi açıklama bekliorum yazdım...

gelen cvp: merhabalar, düştüm olduğunuz durumdan dolayı özür dileriz.. yarın bizzat burdan bu konuyla alakalı sizinle iletişime geçeceğiz.. anlayışınız için tşk ederiz, iyi akşamlar yazmışlar...
bende, peki ii akşamlar yazdım, bekliorum bakalım ne dicekler bugün bana.... nasıl bi savunma yapacaklar...
sinirlenmekte hazsız mıyım kızlar, eşim msj attığımı bilmio, bilse kızar, ne münasebet dedim bende, şikayetimi bildirdim... iyi yapmış mıyım sizce... ?

Çok büyük saygısızlık,,O tür kitapların meraklısı zaten gidip alır,madem kampanya yapıyorsunuz doğru düzgün bir kitap yollayın değil mi

Çok büyük saygısızlık,,O tür kitapların meraklısı zaten gidip alır,madem kampanya yapıyorsunuz doğru düzgün bir kitap yollayın değil mi

evet cnm..
büyük ihtimal içeriğinden bunlarında haberi yok.. kapağında sıcak bir aşk hikayesi yazıyor..
bunlar sıcağın ne anlamda olduğunu anlamamışlar, aşk hikayesi yazısını görünce direk yolamışlar bence..
okusan okunmaz, birine versen hiç olmaz, evde dursa ne işi var bizim evimizde öyle kitapların...
binamızın yanında kağıt toplama kutusu var, oraya koyduk kitabı...

Günaydın hanımlar:Hayırlı Cumalar
Dün ben evde yokken kargo gelmiş,eşim gitmiş almış
Nivea'dan iki ayrı kutuda deodorant.3 deodorant,1 duş jeli,1 krem kazanmıştım,
2 deodorant harici diğerleri gelmişti.Çoook şaşırdım hiç beklemiyordum.Hoş gerçi eşim eve gelene kadar arkadaşlarına sıka sıka gelmiş nasılsa beleş diye birini
bitiriş çakaaal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…