Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Helen Hunt ve John Hawkes’ın başrollerini paylaştığı The Sessions filmine çift kişilik bilet kazanabileceğiniz yarışmamız için @DenizBank Twitter hesabımızı takip edin.

3. yarışmamız birazdan Twitter hesabımızda başlıyor. https://twitter.com/DenizBank

tat hediye paketim geldi aşk yastığı kazanmıştım oda geldi ama eti ile lipton hala yok ülkerden kazanmıştım hemen göndermişlerdi söylenenden daha kısa bir sürede

Son düzenleme:
kızlar konuyla alakası ypk ama ölcem ya yardım edin bilenler nolur ilk kızımdada böleydi ama şimdi daha kotuyum migde bulantısından ölücem

Canım ben de kızımda öyleydim çok miğdem bulanırdı sabahları uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kraker,bisküvi felan ye sonra bi 10 dk yatakta dinlen öyle yataktan çık özellikle sabah bulantılarının azalmasında çok etkili oluyor bu yöntem.Gece yatmadan komidininin üzerine hazırla krakerleri :)

Hürriyet Aile ‏@HurriyetAile
Bir sonraki tweet'i RT eden ilk 5 takipçimiz Klinik Psikolog JoAnne Pedro-Carroll'ın 23-24 Şubat'taki workshop'una katılma şansı yakalayacak

kızlar konuyla alakası ypk ama ölcem ya yardım edin bilenler nolur ilk kızımdada böleydi ama şimdi daha kotuyum migde bulantısından ölücem
canımm ben medpamid veya zofer kullandım ama doktoruna mutlaka sor zofer çok pahalı bir ilaç bir de 40 tl idi 2 yıl önce içinde de 8 tane mi ne var.özel sigortalak karşılıyor ama ssk karşılamıyordu. bir de bol bol limon ve portakal tüketiyordum bulantımı alıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…