Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

memnuniyet yazıoduk sabun falan geliodu heralde.noldu ?

evyaplar biraz geç geliyor ama geliyor bekleyin ge.rçi sıvı sabuncu olarak ben beğenmedim çabuk eriyip lavaboda kalıntı bırakıyor bu tip sabunlar sinir oluyorum açıkcası ama bedeva yaa baldan tatlı meselesi.....
bu arada sabah sabah 10 da UPS geldi primam geldi kızlar açıkcası aradıklarından 1 hafta sonrası elime ulaştı benim içinide beğendim sayılır tupperware aslında her zaman içimden demişdim bu malzeme. bu kadar para edermi diye denicez bakalım aslında ne. fArkı var kızlar yahu bizim bildiğimiz kapaklı saklama kapaklarından bu ürünlerin ama adı var işde :))

linkte sorun oldu. facebook'ta arama kısmına zinde mağaza diye girince çıkıyor zaten. krem veriyor gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:
arko men bul kazan'ının ilk kazanan listesinde adım var ay boşuna katılmış durmuşum diğerlerine

2011-06-27
Feti Ercan
Nezire CÜCEN YANIK
Emine şen
Aynur AYDIN
Koray Gediz
Ufuk Şen
İlhan Özcan
Can Narman
Burcu Balaban
Savaş Uzun

bu arko men'in son yarışmasında sanırım en hızlı bitirip dereceye girenlere veriliyor hediye. ben öyle anladım. siz kaçıncı saniyede bitirdiniz? ben biraz geç bitirdim sanırım 23. saniye falandı.

kızlar ben evde yokken arı organizasyondan bişey gelmiş ve geri gitmiş ne olduğunu bileniniz var mı??

Banada cmrt günü verano plaj çantam ve havlum geldi :) diğerlerini beklemedeyim :)
şu arkomen bir bana çıkmadı bu seferkinden ümitliyim ama benim biraz uzun sürdü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…