Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkomende sıralamaya girdin dedi. dereceyle mi hediye verecekler acaba.
10 hareket 8 sn yaptım

bende arko meni 10 sn de bitirdim bence bunun hızla alakası var bence en kısa zmanda yapan kazanıodur

arkonun açıklamasında bişey yazıyomu kızlar açıklama olarak,hızla mı alakalı bitirmeylemi acaba?bende 4 hareket 2 sn yaptım

bende ilk defa katıldım blade yarışmasına bu sefer inşallah çıkar banada

ARKO MEN KATILIM ŞARTLARI

Kayan Puzzle’ı bitiren 945., 1890. ve 2835. katılımcılar Acer Netbook Aspire One Happy AOHAPPY-28Qpp modelini; toplamda 30 adet olacak şekilde kayan puzzle’ı bitiren her 133. katılımcı Philips GoGear RaGa SA2RGA04RN/02 4GB FullSound MP3 Player ve toplamda 150 adet olacak şekilde kayan puzzle’ı bitiren her 55. katılımcı Arko Men Duş Jelleri 3’lü Hediye Paketi hediye kazanacaktır.

Hediye olarak verilecek Acer Netbook Aspire One Happy AOHAPPY-28Qpp modeli 3 adet, Philips GoGear RaGa SA2RGA04RN/02 4GB FullSound MP3 Player toplamda 30 adet, Arko Men Duş Jelleri 3’lü Hediye Paketi 150 adet olacaktır. Philips GoGear RaGa SA2RGA04RN/02 4GB FullSound MP3 Player alacak en son kişi yarışmaya katılan ve Kayan Puzzle’ı bitiren 3990. Facebook kullanıcısı olacaktır. Arko Men Duş Jelleri 3’lü Hediye Paketi alacak en son kişi yarışmaya katılan ve Kayan Puzzle’ı bitiren 8250. Facebook kullanıcısı olacaktır.

Kazanmak çok zor

ARKO MEN'İN SÜREYLE ALAKASI YOK ARKADAŞLAR KAZANANLAR ŞU ŞEKİLDE OLACAKMIŞ...

Kayan Puzzle’ı bitiren 945., 1890. ve 2835. katılımcılar Acer Netbook Aspire One Happy AOHAPPY-28Qpp modelini; toplamda 30 adet olacak şekilde kayan puzzle’ı bitiren her 133. katılımcı Philips GoGear RaGa SA2RGA04RN/02 4GB FullSound MP3 Player ve toplamda 150 adet olacak şekilde kayan puzzle’ı bitiren her 55. katılımcı Arko Men Duş Jelleri 3’lü Hediye Paketi hediye kazanacaktır.

kızlar ya hani bi siteye üye olunuyodu alışveriş sitelerinden hediye çeki veriyodu mankafoniden filan,geçmişe baktım am bulamadım hatırlayan varsa yardımcı olablirmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…