Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi geceler
blogumda hediye çekilişi var 3 kişiye ızıwash hediye
katılmak isteyeni beklerim :)

ya arkdşlar bu paylaştığınz numune gönderen yerlerin hepsi kargo ücreti istemyor mu bazen astarı yüznden pahalı olablyor bir de kühneye geçen sefer de mail atmştım sizde de yukrda uyarı çkmıyor mju error veryor

Son düzenleme:
Ocak ayı omoları dağıtılmaya başlamış benimki biraz önce geldi bekleyenlere duyurulur

Doğadan ‏@Dogadan_Cay

Sürprizleri seviyorsan bu fırsatı kaçırma. #benzersizbirdeneyim seni bekliyor.

Candia ‏@Candiacomtr

Bu tweeti 12.00-17.00 saatleri arası RT eden 3 kişiye görseldeki ürünlerimiz hediye! Herkese Bol Şans

ePttAVM ‏@epttavm

Bugün #ePttAVM ile @tekzenturkiye'den "Philips AquaTouch Islak ve Kuru Tıraş Makinesi" kazanabilirsiniz! Bizi takip etmeye devam edin!

Doğadan ‏@Dogadan_Cay

Yanına bir Doğadan Büyülü Bohça alıp #benzersizbirdeneyim etiketini takip et, büyüleyici sürprizlere hazır ol.

Herhalde büyülü bohça ile ilgili soru soracaklar ama evde büyülü bohça yok.

kızlar daha hiç omodan kazanamadım.ancak mart ayındada olacakmı,bunu merak ediyorum. her seferinde bi aksilik oldu hiç bişey kazanamadım daha..

kızlar daha hiç omodan kazanamadım.ancak mart ayındada olacakmı,bunu merak ediyorum. her seferinde bi aksilik oldu hiç bişey kazanamadım daha..

Uygulamayı değiştireceklermiş martta sanırım. Artık çekiliş v.s. olabilir. Bu uygulamayı kaldıracağız diye açıklama yapmışlar çok tepki oluyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…