Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar loreal 25 şubatta açıklanmıştı ama kazananlar sayfasını açamamıştım şimdi tekrar denedim açıldı veeeeeeee
kazanmışımmmmmmm
nassı sevindim anlatamam

herkes kazandığını yazıyor. kimse nasıl kazandığını yada yarışmanın olduğunu yazmıyor.yarışma bitiyor öle duyuyoruz nedense..

dimi ‏@slmdimi

Günlerin #EnÖnemlisi çarşamba geldi çattı! Yarışmamız saat 19:30'da!

efesden eşine ve kendine t-shırt isteyenler nasıl yaptı?

şu saate kadar kimse cevap vermemiş ben vereyim
kazandıktan sonra sayfayı yenile video vs. geç birayı tekrar doldur sonra başka mail adresiyle tekrar katıl ve kazan

kızlar loreal 25 şubatta açıklanmıştı ama kazananlar sayfasını açamamıştım şimdi tekrar denedim açıldı veeeeeeee
kazanmışımmmmmmm
nassı sevindim anlatamam

ben hiçbir tarayıcıdan uygulamayı açamamıştım zaati..aman ondan da eksik kalayım..:93:
ne verdi hediye?

[Açıklama]

She Dükkan | 0212 621 13 00

Sponsorluğunda düzenleyeceğimiz "Kadın Gözünden Hayatın Renkleri" yarışması 15 gün süreli olup yarışmaya göndereceğiniz fotoğraflar Jüri Tarafından degerlendirilip ilk 3'e girecek fotoğraflar ödüllendirilecektir.
İlk 3'e giren fotoğrafların orjinal boyutları istenecektir.

1 - KONU VE AMAÇ

“Kadın Gözünden Hayatın Renkleri ” fotoğraf yarışmasının konusu “Hayata Dair Renkli An'lar” olarak belirlenmiştir.
Yarışmanın amacı, amatör veya profesyonel kadın
fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan
eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır.

2-KATILIM

Yarışma 01-15 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşecektir . Yarışmaya katılım için 18 Yaşını Doldurmuş olmak ve bayan olmak gerekiyor haliyle aksi bir durumda kazandığınız ödül tarafımızca iptal edilecektir. Her Yarışmacı "2" adet fotoğraf gönderebilir.Yarışmaya katılmak için ;

gencfotografcilar@gmail.com adresine ;

Ad :
Soyadı:
Eser Adı:
Çekim Tarihi ve Yeri :

Şeklinde yollamaları gerekmektedir.
3-ÖDÜLLER

Yarışmada kazanan arkadaşlara She Dükkan | 0212 621 13 00

tarafından

1. Bayan Çantası (100 Tl ye kadar) İstediginiz bir model
2. Bayan Kol Saati
3. Bayan Cüzdanı

4-JÜRİ

Dursun YARTAŞI (GFK)
Serhat ÖÇAL (GFK)
Yekta YAVUZ (GFK)
Zehra KURT (GFK)
Aydın METAN (Shedukkan.com)
Zeynep KALEŞİ (shedukkan.com)

Yarışma sonuçları 15-17 Mart Arasında gencfotografcilar.com adresinden yayınlanacaktır.

https://t.co/DTZHTJfdgg

kazanma sayfaına nereden bakıyosun canım bende bakcam bulamadım..

https://www.facebook.com/home.php#!/LOrealProfessionnelTurkiye/app_125922084251574 link bu fakat explorer açmıyor başka tarayıcıdan dene istersen

necii arkadaşım lafın banaysa eğer burayı sürekli takip ederek katılıyorum vede kazanıyorum başka hiçbir siteyi takip etmiyorum.Sende düzenli takip etmiş olsaydın bu kampanyanın burda paylaşıldığını görürdün
bu arada paylaşan arkadaşa teşekkürler sayesinde kazandım

milupatr ‏@milupatr

Yarışma Sorusu: İçeriğindeki Omega-3 yağ asitleriyle beyin gelişimine katkı sağlayan balığı kaçıncı ayda bebeğinize yedirebilirsiniz?

ben hiçbir tarayıcıdan uygulamayı açamamıştım zaati..aman ondan da eksik kalayım..:93:
ne verdi hediye?

saç tipine göre şampuan sanırım bilmiyorum ama net olarak
boşuna uğraşma zaten senin emmigillerden kimse yok

Milupanın cevabı 7-8. ay olacak herhalde baktım öyle yazıyor nette. Gerçi ben 6. aydan itibaren vermiştim.:)

FikriMühim ‏@FIKRIMUHIM

#markalarınkelimekarşılığı ile bir marka ve onu en iyi anlatan kelimeyi yazan 3 takipçimiz kitap kazanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…