Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ULAQ dağıtım diye bir yer duydunuz mu? Oradan aramışlar beni. Yetişemedim. Ben aradım arkadaşlarımız tekrar ararlar dedi.Anlamadım birşey:44:

selam kızlar benim aralık ve ocak ayı omolarım geldi...birde markette gördüm 5 tane huggies boş bez paketi getirene 1 paket bedava veriyorlarmış daha öncede yapmışlardı bu uygulamayı kullanan bebişli anneler duyurulur

Hangi market acaba? Tüm marketler için geçerli mi? Ben de bez çokkkk

BioblasTR ‏@BioblasTR

Türkiye’nin Saç Dökülmesine Karşı 1 Numaralı Şampuanı BIOBLAS Bu tweeti RT edenler arasından 1 kişiye saç bakım seti hediye edilecektir.

kızlar bu efes pilseni yaptım ama olmadı sanırım hiçbiryerde tshirt fln cıkmadı bardağı doldurdum sertikikayı yazdım ama sonra bişi olmadı :) yardımm

kızlar bu efes pilseni yaptım ama olmadı sanırım hiçbiryerde tshirt fln cıkmadı bardağı doldurdum sertikikayı yazdım ama sonra bişi olmadı :) yardımm

sertifikayı doldurduktan sorna geri tuşu çıkıyo orda tişört için adını falan giriyosun adresini. sertifikanı doldur yazan yerin altında ona takılayıp yaz.

sertikika yerine adres yazmadan geri mi dıorz yanı anlayamadım niyeyse cnm

sertifika yerine zaten adres yazılmıyo mail adresi ve isim yazılıyo sonra sana sertifika kodu vermiş oluyo onun altında da adres bilgileri var oraya girdiğinde sertifika kodu kısmı oluyo orası da dolmuş oluyo böylelikle

kızlar aras kargoyla dün ya da bugün birşey alan oldu mu? bana bugun bir şey gelmiş evde yokken ama ne olduğnu bilmiyorum yarın alıcağım. Tek beklediğim hala gelmeyen nivea idi. onun dışında ne olabilir sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…