Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

oleyyyy ben de kazanmışım Avondan ama neden bu kadar sevindiysem. Arkadaşlar bu kadar uzun bir listeye bakarken ctrl+A diyin sonra kopyalayıp worde yapıştırıp isminizi aratın.Böyle daha kolay oluyor.

Lacoste Eau De Lacoste Edp Pour Femme yarışmamız başlıyor...

"Lacoste’un yeni bayan parfümü Eau De Lacoste Femme reklam yüzü kimdir?" sorusuna doğru yanıtın ile birlikte ad, soyad ve telefon bilgini facebook@tekinacar.com.tr adresine gönder! Doğru cevapların ile 50.100.150.200. ve 250.kişiden biri ol Eau De Lacoste Femme 50ml Edt kazananlardan biri de sen ol!
https://www.facebook.com/tekinacarcosmetics

arkadaşlar ben başkasının adına facebook hesabı açtım ve doğadandan sahte hesabımdan kazandım kargo gelince ne yapacağım bide gidip erkek açtım Mehmet Demir

arkadaşlar ben başkasının adına facebook hesabı açtım ve doğadandan sahte hesabımdan kazandım kargo gelince ne yapacağım bide gidip erkek açtım Mehmet Demir

kusura bakmayında neden başkasının adına açtınız?hadi açtınız bari soyadınızı aynı yapsaydınız kargo gelince eşimin adına derdiniz.sizin adınıza açsalar nasıl olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…