Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni şeylere katılmıyorum :) o yuzden rahatım bi şu açıklananlardada yokum bide mart içinde açıklancaklar var onlarda belli olsaydı dahada katılmam hepiniz kendinize iyi bakın şimdiden :) kızım mart 2.ci haftası falan amilyat olucak doktor ya önumuzdeki hafta yada bidahaki dedi beklemedeyiz filmi çekildi sonuca göre bakalım :) film iyi çıkarsa bana en guzel hediye bu olucak

aaaa dogadan büyülü bohça kazandımmmmmm ama geçende atkı falan kazanmıştım sanırım göndermezler 2 kere olunca

Doğadan bir türlü açılmıyor ben de ya! Sinir oldum Kazanamazsın sen boşuna uğraşma diyor bana herhalde

Allah bir an önce şifa versin kuzunuza. Hayatta sağlık kadar büyük hediye yok çok doğru söylüyorsunuz. İyileşir bebişiniz onun en büyük ilacı sizin sevginiz. Sevip öpüldüler mi bu onlar için en güzel ilaç oluyor. Bir an önce sağlıkla geçmiş olur inşallah.

arkadaşlar ben başkasının adına facebook hesabı açtım ve doğadandan sahte hesabımdan kazandım kargo gelince ne yapacağım bide gidip erkek açtım Mehmet Demir

bi sorun olacağını sanmıyorum bana kargo geldiğinde kimlik sormuyorlar hiç

Kampanya tarihleri arasında cep şubesinin tanıtımı amacıyla Garanti Bankası’na ait wap.garanti.com.tr, iPhone uygulaması, Android uygulaması, iPad uygulaması ve BlackBerry uygulaması üzerinden Cep Şubesi'ne müşteri numarası ile ücretsiz giriş yapan Garanti Bankası müşterilerine bir çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım bir ile sınırlıdır.
Anasayfa | Garanti Bankası

Eczacıbaşı Topluluğu olarak sürdürülebilir bir gelecek için kadınların iş yaşamında daha fazla yer alması gerektiğine inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşırken, sizi “İş yaşamında daha fazla kadın olmalı, çünkü…” uygulamamızda görüşlerinizi paylaşmaya davet ediyoruz. En fazla beğenilen paylaşımın sahibi MacBook Air kazanıyor! http://......./Ecz8Mart

Beğendirmeli yarışmalara gıcık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…