Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

noji mojo derken sanırım yarışma bitmiş kazananlar diye sayfa var :))

bu arada kadınlar ne isterden paketim geldi,bulaşık deterjanı büyük boy diğerleri minnak minnak :) ama çok şirinler

Kızlar yarışma bitmedi. Bu hergün devam eden bi yarşma ve haftada 1 ödül veriliyo. Ve kazananlar yeri her zmn var. Her hafta kazananları gösteriyo cnkü.. Siz her zmn katılabilrsnz buna. Haftada 1 sonuçlar acıklanıyo..

nivea'da bişey yapmak gerekiyormuydu ?
ben kazanamamışım bişey. küçük krem gelmişti. ondan önce başka numuneler gelmişti.üyeyim bayadır :26::26:

hayır ben daha önceki yarışmalarından birine katılmıştım anca aradılar bu seferki anketinde serin bir şelaleyi işaretletim

kızlar mail geldi. grupfoni bana 1. yaşgünü sebebiyle 10 tl bonus vermiş. hemen onla 9,90 tlye beleş fırsat satın aldım.
aranızda üye varsa mailini kontrol etsin

kızlar ben evde yokken kargo gelmiş mesaj atmışlar telefona aras kargodan diyo acaba ne ki bu gelen?? dekoratif aynalardan kazandım bu neyle geliyo canderel 8*4 falan? yardımcı olun lütfen :18:

prima hangı kargo ıle hgelıor kızlar
benı aradılar kargonuz var dıe
ama baska memlekete gtmıs
1 gunun ıcınde gerı evınıze yollarz dedıler
kac gun oldu ne gelen var ne gıden (((((((

günaydın kızlar verano dolucadan plaj cantası ve havlu kazanmışım güzel ama karşılığında 15 lira ödedim bilmiyorum pek değmez gibi geldi
daha da katılmam o yarışmaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…