Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar verano dolucadan plaj cantası ve havlu kazanmışım güzel ama karşılığında 15 lira ödedim bilmiyorum pek değmez gibi geldi
daha da katılmam o yarışmaya:))

15 tl kargo mu tuttu canım.değmez bir kere de ben bir siteden numune istedim aynen kargo parasını ödettiler.

günaydın kızlar verano dolucadan plaj cantası ve havlu kazanmışım güzel ama karşılığında 15 lira ödedim bilmiyorum pek değmez gibi geldi
daha da katılmam o yarışmaya:))

cnm bende kazandım ama ben kargo ücreti falan ödemedim istersen facebooktan kendilerine yaz bakalım ne cevap verecekler.

kızlar eşim bna şaka yapmış ya para mara ödememiş çok üzgünüm
adamlarında günahını aldım
ama şunu söylim canta ve havlu güzel
bnm tepkimi merak etmiş(

kızlar voila ya ne cevap veriyosunuz,bari aynı şıkkı işaretliyelim de kazanma şansımız olsun,bence uzun ömürlü olması veya yüzde yüz beyaz kapama

kızlar bu signalden bişey kazanan var mı burdan,ben hiç kazananı duymadım,nasıl kazanıyor kazananlar yaaa

kızlar voila ya ne cevap veriyosunuz,bari aynı şıkkı işaretliyelim de kazanma şansımız olsun,bence uzun ömürlü olması veya yüzde yüz beyaz kapama
ben %100 beyaz kapa dedim bakalım nolcak :)
acılı çizim geldi kızlar hiçde ezilmemiş özene bezene paketlemişler

bir tanecik mi göndermişler?

[h=6]Lipton Ice Tea Türkiye
Fazıl Say'ın 2009 yılında yayınlanan kitabının adı nedir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gönderen 5., 15., 55., 105., ve 205. takipçimiz tercihine göre AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’ten 6’lı King Nuggets Menü kazanıyor. :) Kazananları saat 17.00’de açıklıyor olacağız. Lütfen cevap mailinizde ADRES ve HEDİYE TERCİHİ belirtmeyi unutmayınız! Takipte kalın :)[/h]

slm kızlar brz önce primam geldi tupparweralara bayıldım sadece onları begendim içinden bezler cok ufak sanki prameture dogracaz bebişleri nsan 2 numara koyardı dimi ama bide kızlar ablama 8 bez gelmiş bana altı acaba kargoculardan birinin eşi hamile miydi

kızlar bitane uygulama buldum ama utanıyorum paylaşmaya çünki (okey) ürünleriyle ilgili :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…