Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet cnm eve gelip barkod cihazı veriyolar. uygulamayı nasıl kullanacağın hakkında bilgi veriyolar.

Her şehirde var mı acaba? Belirli ürünleri mi almak gerek yoksa ne alırsak alalım olur mu? Belli bir limiti var mı alınacak şeylerin yoksa ne kadarlık alışveriş yaparsak yapalım oluyor mu? Ne kadar çok soru sordum ya birden:))

Dyodan çok ümitliydim kupa bile kazanamamışım. Napalım bugün sadece yemek kitabıyla kapattık günü. Evren bana mesaj mı yolluyor acaba? Git mutfağa yemek yap diye:)

ETİ
‎"Mutluluk Denince Akla" yarışmamız yarın başlıyor! Çocuğunuz mutluluk denince aklına ilk gelen şeyi kameramıza söylesin, ETİ Mutluluk Paketleri ile mutluluğunuz katlansın!

bloglardan
bir tane tasarım abajur
bir tanede 5 li makyaj seti kazandım
bir ara ümitsizdim ama bu aralar sans gülüyor

tbr blogum yok ama şahıs bloglarına pek güvenesim yok blogumu takibe al falan özel firmalar dışında adres ve telefon bilgilerimi vermek bana pek güven vermiyor tabi bu şahsi fikrim ya twitter yada facede firmalar bana güvenilir geliyor hatta facede iletişim bilgisi ve web adresi olmayan beğendiren paylaş yapan şahsi facebook hesaplarına katılmıyorum nyse herkesin şahsi tercihi tabiki

bugün pek twittera bakamadım baya yarışmalar kazananlara tbr
twitterda bazı firmalar ayy nolur yok çok güzell ay benim olsun diye diye söyleyenlere veriyor yaaa şartlarında yazsınlar en çok yalvarana diye

bu arada moneyden goldenimi aldım nutellanın yerini tutmaz nerdeeee

nyse yeter bu günlük şikayet

https://www.facebook.com/RestTemizlik

yarın yani bugün yarışma var

geçen hafta krispy kreme'den kazandığım koli geldi evde yoktum yeğenim almış koliyi. sonra bi açtım kutu boş içinde 6 adet doughnut olması gerekiyordu. Önemsemedim hatayda yaşadığım için belki yolda bozulur diye yollamamışlardır diye düşündüm.
Sonra bugün sayfalarına baktım herkesinki gelmiş. Mesaj attım kendilerine bana doughnutları ve metal kurabiye kutusunu ayrı ayrı kolilerde gönderdiklerini söylediler.
2 koli yani ve 2 kolinin de kargo takip numarasını verdiler baktım ikisi de teslim edildi yazıyor.
ablamlar evdeydi koli geldiği anda kuryenin araçtan tek koli indirdiğine neredeyse yemin ettiler.

Ups kargo ile görüştüm onlar da teslim eden kuryeyi aradılar kurye de 2 koli verdim diyor. İspat da edemiyorum çok saçma bir duruma düştüm. doughnutlar umurumda değil umurumda olsaydı 6 gün içerisinde peşine düşerdim sayfaya yazardım ama bu yaptıkları hiç doğru bir şey değil ya benim önemli bir kolim olsaydı ne olacaktı yine ispat edemeyecektim. Kuryelerle tekrar görüşüp bana döneceklerini söylediler artık kendilerine Afiyet olsun dileklerimi sunacağım.
çünkü o koli bana gelmedi ve ortada da yoksa yemişlerdir.
Cidden canım sıkıldı doughnutun derdinde değilim almadığım bir şeyden dolayı aldığımı söylemelerine bozuldum.
Siz de dikkat edin bundan sonra bu kargocular çok fenalar valla iyice tiksindim.

Son düzenleme:
yarın omo günüymüş ben ilk defa girdim alabilcemmi bilemiyorum ama benim puanım 850. yanlışlık mı yaptım acaba ben? 900 puanda alınıyormuş yarın giricez 880 olcam yorum yazıp laf aramızdaya konu açmam da mı gerekicek yoksa? eğer açıcaksak bunları çok zaman kaybı olur kesin alamam ben

saat 23.58 de konu açma bölümünde değil de etiketli videoların altlarına yorumunu hazırla her bir yorumun için ayrı ayrı sekmeler aç yorumu yaz hazırda beklet
00.00 olduğunda hepsini tek tek enter'la 3 tanecik zaten:)) bu şekilde şansını deneyebilirsin hazır olsun hepsi sadece entera basma işi kalsın bi sayfada ise ödül sayfası olsun
hemen ardından ona tıklarsın. yorumdan sonra aynı sayfada açmaya çalışma yani sayfa yoğun diye o da zaman kaybı olur.

etiketli videolar derken cnm laf aramızda bölümüne açt:18:ğımız konular mı yani?

hayııırr puanomo etiketi bulunan videolar varya pratik bilgiler ve anneler için yazan bölümlerdeki paylaştığımız makalelerden bahsediyorum video demişim yanlış oldu canım:))

ayrıca eksiğin yokki senin ben hiç gün kaçırmadım puan da kaçırmadım şimdi bugününkünü yapmak için girdim benimki de 850 oldu herkes aynı işlemi yapacak yani

şimdi anladım çok sağoll canım ya ben keklik gibi napacağından nasıl olacağından habersiz bir garibandım beni bilgilendirdin teşekkür ederim :) inşallah alabilirim ilk yapışımın şansına belki olur :) dediklerini aynen uygulıycam yarın yazarım alabildiysem :)

ben de hiç alamadım bugüne kadar inşallah ikimiz de alırız:))

Kızlar günaydınnn hepinize. Müjde dün gece bi yarışma başlatmıştı. Ad soyad, yaş ,meslek bilgilerinizi hemen mail atın diye. Her meslekten ilk gönderen kişiye maille soru göndereceklerti.Hala başlamadılar mı acaba:44:

günaydın...yarışma face demi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…