günaydın...yarışma face demi acaba
Kızlar müjde mail atmaya başlamış mı acaba? Müjdenin sayfasından bakabilir misiniz rica etsem. Burda boşuna beklemeyeyim
Kızlar doğandan mı açıklandı?
kazananlar bölümü var büyülü bohçada ben kazanmışım ama form doldurdukmu hatırlamıyorum?
Her şehirde var mı acaba? Belirli ürünleri mi almak gerek yoksa ne alırsak alalım olur mu? Belli bir limiti var mı alınacak şeylerin yoksa ne kadarlık alışveriş yaparsak yapalım oluyor mu? Ne kadar çok soru sordum ya birden:))
Dyodan çok ümitliydim kupa bile kazanamamışım. Napalım bugün sadece yemek kitabıyla kapattık günü. Evren bana mesaj mı yolluyor acaba? Git mutfağa yemek yap diye:)
geçen hafta krispy kreme'den kazandığım koli geldi evde yoktum yeğenim almış koliyi. sonra bi açtım kutu boş içinde 6 adet doughnut olması gerekiyordu. Önemsemedim hatayda yaşadığım için belki yolda bozulur diye yollamamışlardır diye düşündüm.
Sonra bugün sayfalarına baktım herkesinki gelmiş. Mesaj attım kendilerine bana doughnutları ve metal kurabiye kutusunu ayrı ayrı kolilerde gönderdiklerini söylediler.
2 koli yani ve 2 kolinin de kargo takip numarasını verdiler baktım ikisi de teslim edildi yazıyor.
ablamlar evdeydi koli geldiği anda kuryenin araçtan tek koli indirdiğine neredeyse yemin ettiler.
Ups kargo ile görüştüm onlar da teslim eden kuryeyi aradılar kurye de 2 koli verdim diyor. İspat da edemiyorum çok saçma bir duruma düştüm. doughnutlar umurumda değil umurumda olsaydı 6 gün içerisinde peşine düşerdim sayfaya yazardım ama bu yaptıkları hiç doğru bir şey değil ya benim önemli bir kolim olsaydı ne olacaktı yine ispat edemeyecektim. Kuryelerle tekrar görüşüp bana döneceklerini söylediler artık kendilerine Afiyet olsun dileklerimi sunacağım.
çünkü o koli bana gelmedi ve ortada da yoksa yemişlerdir.
Cidden canım sıkıldı doughnutun derdinde değilim almadığım bir şeyden dolayı aldığımı söylemelerine bozuldum.
Siz de dikkat edin bundan sonra bu kargocular çok fenalar valla iyice tiksindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?