Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cANIM HALLETTİM YOLLADIM DEDİĞİN ADRESe FORMU,KENDİMDEN YAPTIM BİŞEYLER şükür bitmemiş stok mahcup olmak istemem,inşallah çıkar çıkarsa msj atarsın sevgiler

öyle miii çook teşekkür ediyorum canım:)) İnşallah bol bol hediyleer kazanırsın bugüün <3

canım bende versem benim içinde oynarmısın

canım oynayımda acil adres bilgilerini adını telini hangi cilt tipine göre at msj acil az kalmış bak belki stoklardaki tükanir deneyim hemen,bunlar olmadanoynayamam,birde şifren yanlış sanrım açmıyor

Son düzenleme:
sebamed yarışması için teşekkürler arkadaşlar..son dakka girdim kazandım ...

bende avon istiyorum yaa banada yapın
sen bilgilerini yolluycaksın kardeş,kendi faceni senin beni eklemen ya da benim seni eklemem olmuyo,sen face,şifresi,adres ad soyad,tel,hangi cilt tipine göre istiyon yaz acil msjdan at

Son düzenleme:
açıklanan bişeycikde yokum katılmıcam diorumda avivasayı denemek isdedim 40 saniyeden aşa yapamadım deli oldum :d pes ediorum

sen bilgilerini yolluycaksın kardeş,kendi faceni senin beni eklemen ya da benim seni eklemem olmuyo,sen face,şifresi,adres ad soyad,tel,hangi cilt tipine göre istiyon yaz acil

SEN eklesen 10 dkkada bir msj atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…