Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mutluluk denince çocukların aklına neler geliyor merak ettik :) En güzel, en ilginç mutluluk tarifini benim çocuğum yapar diyorsanız http://......./mutlulukdenince

adresine girin, çocuğunuz mutluluk denince ilk aklına geleni söylesin, Eti Mutluluk Paketi ile mutluluğunuz katlansın.

Ah şu avona çok üzülüyorum çokk! Zaten daha önce kazandığım bir hediyemi de göndermemişlerdi.

duyguturgay albeni de eser yok bulut var ama o da sen değilsin sanırım. İsmi h ile başlıyor.

21-30 arası canım işte yaşlanma karşıtı için olan herhangi biri olabilir teşekkür ediyorum :))

arkadaşım kötü haberim var,tek hakkın olduğu için kazandığım halde stoklarda bittiği için avon hakkını yiyor vermiyor tekrar avonun bi hilesi,normalde tek hakla kazanırdım ama stokta ürün bitince böyle yapyo,başka bir face verirsen en acilinden stoklar tükenmeden kaparım,eşinin,dostunun artık kimi bulursan

kendi hesabıma 1 hak gelmiş onu yollayayım canım ama bitmedi mi yarışma ?

canım bende versem benim içinde oynarmısın

kendi hesabıma 1 hak gelmiş onu yollayayım canım ama bitmedi mi yarışma ?

Canım kusra bakma stok bitmiş dedi,sana erken ulaşabilseydim ulaşamadım,msjda atamıyorum,istersen sabah denerim bu seferde sabah 8den itibarenmiş umarım olur,yoksa mahcup olcam sana karşı,kusra bakma

Canım kusra bakma stok bitmiş dedi,sana erken ulaşabilseydim ulaşamadım,msjda atamıyorum,istersen sabah denerim bu seferde sabah 8den itibarenmiş umarım olur,yoksa mahcup olcam sana karşı,kusra bakma

yok canım ne mahcubu eğer müsait olursan yaparsın olmazsan sıkıntıya girme benim için o kadar önemli değil kazanmazsam da sorun değil ben zaten kazanamayacaktım kendi çabamla uğraşmış olman yeterli zaten:)) teşekkür ederim.

veet ile her gün Kadınlar Günü! Twitter'da kadın olmanın güzelliklerini konuşuyoruz. Linke tıklayarak sen de bize katıl, çift kişilik sinema bileti kazanan 50 kişiden biri sen ol! http://......./KadınOlmak

günlerdir omo için uğraştım ama ne oldu; unuttum. nedense bugünün gecesi olacak gibi kalmış aklımda kısmet değilmiş demek ki. ama albeniden kazanmışım teselli oldu kızım bayılır

ben dün mesajla bilgilerimi göndermiştim canım onu yapabildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…