21-30 arası canım işte yaşlanma karşıtı için olan herhangi biri olabilir teşekkür ediyorum :))
arkadaşım kötü haberim var,tek hakkın olduğu için kazandığım halde stoklarda bittiği için avon hakkını yiyor vermiyor tekrar avonun bi hilesi,normalde tek hakla kazanırdım ama stokta ürün bitince böyle yapyo,başka bir face verirsen en acilinden stoklar tükenmeden kaparım,eşinin,dostunun artık kimi bulursan
arkadaşım kötü haberim var,tek hakkın olduğu için kazandığım halde stoklarda bittiği için avon hakkını yiyor vermiyor tekrar avonun bi hilesi,normalde tek hakla kazanırdım ama stokta ürün bitince böyle yapyo,başka bir face verirsen en acilinden stoklar tükenmeden kaparım,eşinin,dostunun artık kimi bulursan
kendi hesabıma 1 hak gelmiş onu yollayayım canım ama bitmedi mi yarışma ?
yolla arkadaşım sabah denerim umarım çıkar mahcup olmam arkadaşlardan birine yaptık ama bakalım hayırlısıcanım bende versem benim içinde oynarmısın
duyguturgay albeni de eser yok bulut var ama o da sen değilsin sanırım. İsmi h ile başlıyor.
Canım kusra bakma stok bitmiş dedi,sana erken ulaşabilseydim ulaşamadım,msjda atamıyorum,istersen sabah denerim bu seferde sabah 8den itibarenmiş umarım olur,yoksa mahcup olcam sana karşı,kusra bakma
canım kazandım formunu dolduryorum,kusra bakma msj atamıyorum atmıyor,kazandın bakarsın formu yollayınca,GÜVENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER,YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU UMARIM ULAŞIR,GELİRSE KREM MSJ ATARSIN KARDEŞ SAOL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?