Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

( sherfinka kullanıcısından alıntı
çekilişime bekliyorum kızlar.

sherfinka: Çekiliş : Dünya Kadınlar Günü Hediyelerim...
sherfinka.blogspot.com
sherfinka )

(kazen: Merhaba
Bakın şunu gözden kaçırıyorsunuz, blogunuzda bizim sitenin logosu tanıtım yazısı ve link var ise blog tanıtımlarınızı abartıya kaçmadan yapabilirsiniz. Arkadaşınızda bize sordu ve yayınladı.)

merhaba blogumu açtığım günden beri kadınlarkukübü logosu anasayfamda duruyor zaten.

tekin acar rengini seç açıklanmış
kazanamamışım ama üzülmedim bugün iki hediye kazandım
birazdan da herüf gelecek o da bişey aldıysa yeter Allah bereket versin

ohh maşallah şikerim..ben feysten, twittırdan bişey kazanamadım,ne ben ne emmimgiller
#zalımsın sosyal medya

kızlar gecenlerde bir arkadaştan duymuştum ama adresi tam bilmiyorum.1001 hediyemi ne demişti,ordan hediye kazasnmış.adresi bilen varmı acaba??

Kızlar avondan istiyen dostlar,bilgilerinizi bazende face şifrelerinizi yanlış verdiğiniz için hiçbirşey yapamadım,kaç kere msjda belirttim ama belki gözden kaçırdınız,hala devam ediyor mu stokta var mı bilmiyorum arkadaşlar ama keşke bilgileri vaktinde ulaştırsaydınız kazanmanızı çok isterdim,kusra bakmayın kızlar,inşallah diğerlerinde kazanırsınız hepiniz.

kızlar selamlar bende hürriyet aileden makyaj temizleme mendili kazandım. Ciftende ablam ve annem kazanmış:)

ben hiç bişeyde yokum şu bende nestlenest mi ne ona katılmışdım ama kazanan ne zaman açıklancak anlamadım fazla bişeye katılmıyorum çunku pazartesi hastaneye yatcak kızım bakabilcemi sanmıyorum arada açıklananlara bakarımm artık eşimde bakar faceden açıklananlara

ben de mendil kazandım yaaa ama kozmetik ürünlerini çok istiyordum zaten bugün tam orta yerimden çatladııımmm gratiste indirim varmış bütün the balm jovileri bitirmişler bizim burda da gratis yok ağlıcaktım nerdeyse ama nassssııı kıskanndıııımmmm (((

şu canan var isimli şahıs ne kadar şanslı maşallah bütün kazananlarda adı var....benim adım bir tanesinde bile yokkk

kızlar nihayet avondan 1 kere kazandım aynı adres için bir daha oynasam gönderirlermi sizce

anammm bu dün bitmiş görünüyo ama form çıktı doldurdum

Son düzenleme:
kızlar benim siperiş ettiğim üç farklı şehire de efes t-shirtleri hala gelmedi siz de de durum aynı mı?????

Kızlar kardeşime ozon kremi dün gelmiş birisi 100ml diğeri 50 ml..Haberiniz olsun..
Avondan 2 tane kazandım..Hürriyet kadınlar kulübünden de ıslak mendil kazandımBi de dans kursuna indirim kazandım ama ihtiyacım olmadığı için formu doldurmadım.

ben de hürriyet aileden 3 tane ıslak mendil kazandım,avondan 4 tane dün de ofçaydan 2 tane kazanmışım

Güle güle kullan canım. Şu hürriyetten bir ben kazanamadım galiba. Ozon kremim de gelmedi. Üf gıcık oldum. Bir daha yazayım bakayım sayfalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…