Güle güle kullan canım. Şu hürriyetten bir ben kazanamadım galiba. Ozon kremim de gelmedi. Üf gıcık oldum. Bir daha yazayım bakayım sayfalarına.
merhaba arkadaşlar
omo kadınlar kulübüne üye oldum fakat tam olarak anlayamadım deneyimli bir arkadaş anlatabilirmi günde kaç puan kazanılır ne kadar sürede alınan puanlarla hediye alınabilir hediye hangi tarihlerde alınıyor anladığım kadarıyla stoklarla sınırlı boşuna uğraşmıyayım bilgilendirseniz sevinirim...
Sağol cnm aramışlarmıydı seni:44:
Eki Görüntüle 652413
Kızlar kardeşime ozon kremi dün gelmiş birisi 100ml diğeri 50 ml..Haberiniz olsun..
Avondan 2 tane kazandım..Hürriyet kadınlar kulübünden de ıslak mendil kazandımBi de dans kursuna indirim kazandım ama ihtiyacım olmadığı için formu doldurmadım.
hiç bir şey kazanamadım en iyisi yerleri siliyim evi temizleyim ben daha ütü yapılacak of of
dün krem geldi ben geri yolladım. bi çakallık var sahte filandır diye. hediye kargo paralı mı gönderilir. adı üstünde hediyee.
Bir kere bi numaradan aramışlar ama teli duymadım. :2: Mesaj gönderdim ben de gelmedi ozon kremim diye. Ne arayan var ne soran
hiç bir yerden Chubby Stick Intense kazanamadığım için üzülüyordum ki bi blogtan komple 380tl değerinde clinique set kazandım. içinde Chubby Stick Intense de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?