Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba arkadaşlar
omo kadınlar kulübüne üye oldum fakat tam olarak anlayamadım deneyimli bir arkadaş anlatabilirmi günde kaç puan kazanılır ne kadar sürede alınan puanlarla hediye alınabilir hediye hangi tarihlerde alınıyor anladığım kadarıyla stoklarla sınırlı boşuna uğraşmıyayım bilgilendirseniz sevinirim...

hiç bir yerden Chubby Stick Intense kazanamadığım için üzülüyordum ki bi blogtan komple 380tl değerinde clinique set kazandım. içinde Chubby Stick Intense de var

Kızlar şu omonun yeni yarışmasını anlayan birisi bana anlatsın hayrına. Her gün girip oy mu vereceğiz şimdi de? Sınırsız beğeni yapabiliyor muyuz? Ben hepsini beğeniyorum. Hiç bitmiyor.

Bu ayınki geçti artık. Bir daha ki aya başlayınca devam edersin. Ama şimdi yeni yarışması başlamış onu yap sen istersen. Bir daha ki ay başlayınca bilgilendiririz seni. Yeni dönemi kaçırma ama olur mu?

dün krem geldi ben geri yolladım. bi çakallık var sahte filandır diye. hediye kargo paralı mı gönderilir. adı üstünde hediyee.

slm kızlar banada kadınlar gününde çıkan tek şey hürriyetten makyaj temizleme mendili

dünde hero baby den numunelerim geldi..üye olalı 20 gün falan olmuştu..

2 hafta öncede club okey den aşk saati kazanmışım dün aradılar içine 2 isim yazdırabiliyosun..bebişlerimin ismini verdim bende...

bizden bu kadar..kazananlara tebrikler..nice güzel hediyelere inşallah

kızlar kartopu yünlerinden takı seti kazanmışım daha önce kazanan var mı güzel oluyor mu
birde şu efes tişörtüm hala gelmedi benim gibi bekleyen var mı

hiç bir şey kazanamadım en iyisi yerleri siliyim evi temizleyim ben daha ütü yapılacak of of

dün krem geldi ben geri yolladım. bi çakallık var sahte filandır diye. hediye kargo paralı mı gönderilir. adı üstünde hediyee.

Bazı firmalar kargoyu ödemiyor doğru..Ama 4 lira nereye verilmiyo ki..

Bir kere bi numaradan aramışlar ama teli duymadım. :2: Mesaj gönderdim ben de gelmedi ozon kremim diye. Ne arayan var ne soran

O numarayı arasan cnm..:26:

hiç bir yerden Chubby Stick Intense kazanamadığım için üzülüyordum ki bi blogtan komple 380tl değerinde clinique set kazandım. içinde Chubby Stick Intense de var

Ooo süper ..Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…