Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aynen bende sıkıldım artık.. Katıl katıl sonu yok.. Bide kazanamayıp üzüldüğüm cabası..

evet canım kızım inşallah sağ salim kurtulalım bu işden o zaman geri dönerim belki :) ama sizi haberdar ederim çok sağol :)

evet canım kızım inşallah sağ salim kurtulalım bu işden o zaman geri dönerim belki :) ama sizi haberdar ederim çok sağol :)

Merak etme inşallah hiç birşeyi kalmayacak Allahın izniyle. Sonra bu zamanları hiç hatırlamazsın unutur gidersin. Allah yardımcınız olsun.

Hanımlar neden küsüp gidiyorsunuz? Ben de öyle çok şanslı yarışmalardan dünyaları kazanan birisi değilim. Ama ben sırf eğlence olsun vakit geçsin diye katılıyorum çoğuna. Bakıyorum eğer eğlenemiyorsam hiç uğraşmıyorum bırakıyorum. Siz de bu açıdan bakın bence. Arada giriyoruz buraya bir arkadaş birşey kazanmış oluyor aa bak kazanmış diyoruz. Eğer mesele illa bir şey kazanmaksa birisiyle bir iki kelime konuşmak bir heyecanı paylaşmak birisi ile arkadaşlık kurmak benim kazanmaktan daha çok hoşuma gidiyor. Mesela gülay arkadaşım sağolsun kazandığı hediyeyi verdi bana nasıl sevindim anlatamam. Ben kazansam bu kadar sevinmezdim. Bu demek ki hala insanlar paylaşabiliyor demek benim için. Sadece maddi olarak bakmayın. Geliyoruz topiğe bir yorum yazıyoruz bir kelime birisi cevap yazıyor önemsiyor bizim yazdıklarımızı mutlu oluyoruz. Yoksa kimse yarışmalardan kazandıkları ile zengin olup fabrikalar kurmuyor. Amaç birbirimizle konuşmak tanışmak ortak heyecanları paylaşmak. Ben hiç kazanamıyorum diye düşünmüyorum. En azından burada arkadaşlar var onları tanımak benim için kazandığım en güzel şey. Hem de yarışmaya katılmanıza gerek de yok. Girip merhaba yazmanız yeterli. Dünya dertlerinden yogunluklarından sıyrılıp gidiyoruz burada, öyle düşünün. O zaman aslında kazandığınızı anlayacaksınız. Nacizane benim fikrim böyle tabii ki yine de sizin seçiminiz. :2::2:

Son düzenleme:
hürriyet ailede kutudan flormar cıktı oje ve ruj kazandım...sepettikilerin hepsini vermiyorlarmış ne sevinmiştim oysa

ben o hürriyet aileye 1 kere denedim olmadı sora bi gün sora denedm hala kazanamadınız yarın deneyin dio bidahada bakmadım :)

günaydın kızlar
şu hürriyet aileye sinir oldum tango kursuna %20 indirim bileti çıktı 2 ayrı hesabıma gel de çıldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…