Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Küsüp gitmelerinin sebebi sitede çok fazla kuralın olması olabilir gibi geliyor bana
Ama kurallar her yerde var. Bizim bile evde koyduğumuz kurallar var. Hergün binlerce kişinin belki de yüzbinlerce yorumun yazıldığı bir yerde kurallar olması da normal sonuçta. Hak verin biz bir evi idare edemiyoruz burada binlerce insanı idare etmeye, organize etmeye çalışıyorlar. Ne kadar zor bir iş aslında yaptıkları. Biz de biraz anlayış gösterebiliriz.

çok haklısın kuralların olmadığı hiç bir yer yok. ben buradaki kuralları beğeniyorum bir ara bende tabiri caizse küstüm ismim deşifre edildi ben kimsenin ismini cismini bilmezken herkes beni tanıdı birşey kazandığımda facebooktan mesajlarla çoook rahatsız edildim burada onlara cevap veriyim dedim ceza aldım çok sıkı güzel arkadaşlıkların olduğunu sanırdım hayır kimse kimseye güvenmemeli ağzım yandıda benim o yzüzden bu kadar rahat konuşuyorum

kızlar biliyorum yeri burası değil ama markafoniden alışveriş yapıcam acil lazım o yüzden hediye çeki olan varsa kullanmadığı bana verebilir mi 100 tl ye kadar alt limitli olabilir?

arkadaşlar bu hürriyet aileden ben 5 kere katıldım ama hepsinde üzgünüz yazdı.bi formülü varmı acep kazanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

bu ozon kremi nerden kazanmştk arkdşlar bnmki de gelmedi syfyıda bulamadım bitürlü doktorlu bşy mydi neydi

Kızlarrrr şu omo ne zaman açıklanacaktı ya. Hani 50 kişiye çekilişle vereceklerdi. Bu arada millet binlerce beğeni toplamıştı çok şaşırdım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…