Ama kurallar her yerde var. Bizim bile evde koyduğumuz kurallar var. Hergün binlerce kişinin belki de yüzbinlerce yorumun yazıldığı bir yerde kurallar olması da normal sonuçta. Hak verin biz bir evi idare edemiyoruz burada binlerce insanı idare etmeye, organize etmeye çalışıyorlar. Ne kadar zor bir iş aslında yaptıkları. Biz de biraz anlayış gösterebiliriz.Küsüp gitmelerinin sebebi sitede çok fazla kuralın olması olabilir gibi geliyor bana
Ama kurallar her yerde var. Bizim bile evde koyduğumuz kurallar var. Hergün binlerce kişinin belki de yüzbinlerce yorumun yazıldığı bir yerde kurallar olması da normal sonuçta. Hak verin biz bir evi idare edemiyoruz burada binlerce insanı idare etmeye, organize etmeye çalışıyorlar. Ne kadar zor bir iş aslında yaptıkları. Biz de biraz anlayış gösterebiliriz.
hürriyet ailede 5 ve katlarına ödül çıkıyor. 5-10-15-20..... gibi
kızlar biliyorum yeri burası değil ama markafoniden alışveriş yapıcam acil lazım o yüzden hediye çeki olan varsa kullanmadığı bana verebilir mi 100 tl ye kadar alt limitli olabilir?
hürriyet ailede 5 ve katlarına ödül çıkıyor. 5-10-15-20..... gibi
bedava kargom var bulursan çekini
Kızlarrrr şu omo ne zaman açıklanacaktı ya. Hani 50 kişiye çekilişle vereceklerdi. Bu arada millet binlerce beğeni toplamıştı çok şaşırdım ya.
Saat 00.00'dan sonramı başlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?