Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tiny love açıklanacamış çok istiyorum bebişime ama çekilişle ya bana çıkmaz o şimdi.

Tebrikler..Bende bol bol mendil kazandım

Teşekkürler canım,hemen almasaydın mendili istemiyorsan keşke bekleseydin biraz daha,çıkınca hemen almak durumunda değilsiniz kızlar,süresi var,kabul etmeyip ertesi günü beklerdin,neyse nasip herşey ya kaç aydır uğraştım kampanyalarda daha yeni şans gülmeye başladı:):)İNŞALLAH HEPİNİZİN ŞANSI BOLLL OLUR:::::):)

Kızlar Hürriyet Aileyi sabaha bırakmayın yapabiliyorsanız gece 12'den hemen sonra yapmaya başlayın. Ben 2 tane tencere, Watsons hediye sepeti ve bileklik kazandım. Mendiller birsürü oldu zaten. Mail açın açabildiğiniz kadar sonuçta facebook hesabına gerek yok yandex ile bol bol açılıyor :) kısıtlama yapmıyorlar şuan.

Hep üzgünüz dedi bana mendil bile kazanamadım desem

yandexle de açtım eski hesabımı açıyor yeniden giriş yapmak için ne yapmak lazım

bende simdi yaptim mendil cikti
tencere falan olaydi iyiydi

kendımden ve kızımn emaılnde ıslak mendıl kazandm şükür bırsy kazandmmm sonunda ılk kazandıgım sey oldu gelıomu barııı kızımn poposuna kullanırım ben

Dediğim gibi yap gerçekten kazanırsın gece ilk yarım saat falan her 5. kişiye ödül çıkıyor ondan sonra artık günlük stokmu bitiyor ne oluyorsa bir türlü çıkmıyor

Kazandım canım Tangodan % 20 indirim ne yapacaksam artık onu çıksaydı Mendile bile razı geldimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…