Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya şu hürriyet ailede üye girişi yapıp sürekli kazanamadınız diyo, tekarar tekrar tıklıyor musunuz kazanmak için bi açıklayın hele kızlarrr?

Canım her gün bir kez katılma hakkın var.Tekrar tıklasan da hep aynı yazı çıkar. Bana da bir kere mendil çıktı.

Dyo'dan annem adına kazandığımız mp3

avonu gelen varmı kızlar benim geldi annemle ikimizin adına kazanmıştım ikisinide aynı renk göndermişler gelen varsa hangi renk geldi

avonu gelen varmı kızlar benim geldi annemle ikimizin adına kazanmıştım ikisinide aynı renk göndermişler gelen varsa hangi renk geldi

Gelmedi canım bende annemle kendi adıma kazandım bakalım ne renk gönderecekler. Hangi kargoyla geldi peki?

Mavi taze geldiden de edding kalem set kazanmışım. Bildirim geldi adres bilgisini yolladım. Pantolon olsa iyiydi

Facebooka mı bildirim geldi canım yoksa mail mi geldi bende katılmıştımda.

benimki de geldi. çingene pembesi. Sanki başka renk yok. Süreyim belki güzel durur dedim diğer sıradan rujlardan hiçbir farkı yok. Dudaklarım pespembe oldu. Böyle verilecek öpücük perfect kiss değil pörtlek kiss olur anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…