ayy bende ilk kazanmıştım marmara froma nasıl gidiyim ben yaaaankarada oturuyorum
Göndermiyorlar madem neden Twitter da belirtmediler ki Yakın oturanlar için yapmışlar sırf ben çok yakınım ama henüz gidip almadım
gelmeyecek sen foruma gidip alcaksın
twitter da Marmara forumdan kazanmışım cok mutlu oldum ama ankara da yasıyorum gönderirler mi bilmiyorum.. hadi bakalım hayırlısı :S aylar sonra bişey kazanmış olmak da güzel :S
göndermiyorlarmış canım marmara forum danışmadan kimlikle gidip alabilirmişiz hediyemizi öyle mesaj göndermişler
kızlar doğadandan bana büyülü bohça paketi gelmiş kazandııgımı bilmiyordum kargo gelince öğrenmiş oldum
günaydın kızlar hepinize
facebook money club kartta tıkla kazan da Dove man care deodorant var kızlar ilgilenenlere duyurulur
hemde 1000 er adetmisuzunca aradan sonra insallah aliriz bu sefer %100 leri
Bende doğadan büyülü bohça kazanmışım yuppi
canım güle güle için afiyet olsun..hep bu doğadan yarışmalarını kaçırıyorum sanırım..nezaman oluyor? belli bi zamanı varmı? arada birmi oluyor?
hürriyet aileyi aramıştım.kazandığım halde ismim yok diye mail göndermişler güya adresimi eklemişim..eminim adresimi eklediğime..çünkü 7 dk içinde doldurun dediler ve ben doldurup onayladığımda 6 dk filandı..hadi ben diyelimki adresişmi yazmadım komşumda kazandı ve onunda adı çıkmamış..bende sitem dolu mail gönderdim..3 kuruşluk ıslak mendili vermemk için yaptığınıza bakın kınıyorum sizi ..daha geçerli bi sebep bulun filan dedim ..çok üzüldüm çünkü..komşumda bakalım adının neden çıkmadığına dair mİL ATTI..SİZDEDE BÖYLE DURUM VARSA MAİL ATIN KIZLAR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?