Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

form nerde yahu bulamadım
en sonda paylaş var paylaş diyorum ama form filan çıkmıyor
En altta sağda. Ama bazen çıkmıyor kapatıp tekrar açın.
Allahım şu twitterı bir türlü halledemedim. Tweet atacağıma şikayet ediyorum DM yollayacağıma tweet atıyorum. Üfff!

kod şeklinde canım birleşmyor malesef hürrem otunu güya orjinalini aldım 20 tl verip hiç bir işe yaramadı bende tavsiye etmiyorum.bahsettiğin siteden hiç alışveriş yapmadım bilgim yok.

kızlar albenide 3 hafta kazananlar var 4 hafta kazananları olmayacakmı yeni açıklanananlar ben yenileri göremedim...

Bu 10 yıl içerisinde Starbucks’ta geçirdikleri anılarını paylaşmak isteyenler, www.onunhikayesi.com adresini ziyaret ederek; ister video, ister fotoğraf, isterlerse de metin ile “On’un Hikayesi” isimli yarışmaya katılabilecekler. 01 Nisan-05 Mayıs tarihleri arasında devam edecek yarışma sonucunda, Starbucks Deneyimlerini en iyi anlatan 3 misafir Amsterdam seyahati kazanacak. Belirlenen 10 en iyi hikaye ayrıca Türkiye’nin en çok okunan köşe yazarlarından Ayşe Arman’ın kaleminden bir e-kitapta toplanırken, seçilen 30 hikayenin sahipleri de 10.yıl logolu özel ödüllerin sahibi olacak.

ilk açılan sayfanın en altında sağda form yazısı çıkıyor yani paylaşmasanızda form doldurmak yeterli

sayfam açık hala..yok form yazısı filan..neyse boşveriyim bariii...lüksbazaardan kitap ayracı mouse ped bide bardak altlığı kazandım..iyi bişey olsa bana çıkmazdı zaten

avondan ilk onbınkısıye olan deneme kremi yaptı 14 gün içinde teslin edilicek adresinize dedi 15 ml miş ürün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…